Christelijke Muziek en Concertagenda

Pinksteren vieren op Opwekking

Van onze redacteur Annette Schimmel

31-05-06

Van 2 juni tot en met 5 juni organiseert Opwekking voor de 36e keer haar jaarlijkse pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi World in Biddinghuizen. In de loop van de jaren is de gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar Pinksteren vieren.

Zingen

Aan de conferentie wordt meegewerkt door verschillende sprekers uit binnen- en buitenland. Uiteraard zal er tijdens de conferentie veel aandacht besteed worden aan het zingen van de nieuwe Opwekkingsliederen, die ieder jaar met Pinksteren uitkomen. Ook tijdens de sing-in op zondagmiddag kunnen de nieuwe liederen naar hartelust gezongen worden.

Zending en evangelisatie

Naast de samenkomsten in de grote tent kunnen bezoekers in de pauzes terecht in de zendingstent. De Evangelische Zendings Alliantie verzorgt interessant zendingsprogramma waarin bezoekers geïnformeerd worden over de actuele stand van zaken over zending, zendingsorganisaties en zendelingen. Op de Wereld Evangelisatie Beurs (WEB) zijn ruim zeventig informatiestand te vinden van organisaties die werkzaam zijn op het gebied van zending en evangelisatie.

Kinderen

Voor de kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar zijn er zes verschillende programma’s waarin ze op een feestelijke en creatieve manier horen en zien over God en de Bijbel. Er zijn ochtend- en middagsamenkomsten, die tegelijkertijd plaatsvinden met de diensten voor volwassenen. De peuters (groep Benjamin) hebben alleen ‘s morgens een dienst.


 Laatst gewijzigd: 17-05-18 - Geplaatst: 31-05-06