Christelijke Muziek en Concertagenda

Zingen voor helpende handen

Benefietconcert project begeleid wonen

Van onze redacteur Annette Schimmel

15-05-06

Op 20 mei organiseert het Christelijk Mannenkoor 'Salvatori' uit Nunspeet samen met het Mannenkoor 'Elim' uit 's Gravenpolder een zangavond in de Gereformeerde Gemeentekerk aan de Aarweg in Nunspeet. De opbrengst van de avond wordt geheel beschikbaar gesteld aan het project voor zelfstandig begeleide woonvorm in Nunspeet, in samenwerking met Stichting Helpende Handen.

Op deze avond zal dhr. W. Visser uit Nunspeet de opening en de sluiting verzorgen. Tevens zal Mevr. G de Pater van Siloah een woord spreken en uitleg geven over wat het precies inhoud om zelfstandig begeleid te wonen. Er zijn ook een groot aantal kinderen van de verenigingen, de Ds. C.de Ridderschool en de Ds. A van Stuyvenbergschool uitgenodigd, die samen met Salvatori een aantal psalmen zullen zingen.

Helpende Handen

Al enige jaren bestaat er in Nunspeet de behoefte aan een zelfstandig begeleide woonvorm uitgaande van de Gereformeerde Gemeente. Een aantal vrijwilligers hebben daarom de handen ineen geslagen om een project op te starten. Zoals het er nu uitziet, is er op dit moment een kans van slagen. Samen met de stichting Helpende Handen zijn er een aantal besprekingen geweest en hieruit is gebleken dat er genoeg animo is voor een dergelijke woonvorm.


 Laatst gewijzigd: 15-05-06 - Geplaatst: 15-05-06