Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuwe CD Ralph van Manen in aantocht

Van onze redacteur Annette Schimmel

10-04-06

Op zaterdag 6 mei presenteert gospelzanger Ralph van Manen zijn nieuwe album getiteld 'Never Say Never'. Samen met zijn band, brengt Van Manen songs van zijn CD ten gehore. Voor deze avond heeft de zanger verschillende muzikale gasten uit binnen- en buitenland uitgenodigd, die ook het podium zullen betreden.

Vertrouwd

De laatste voorbereidingen voor de CD-presentatie zijn in volle gang. Het mixen, inzingen en inspelen van het album is nu afgerond. De CD is ondertussen in productie gegaan. Het uiterlijk van het album is in een heel nieuw jasje gestoken, maar de songs klinken nog steeds zoals de songs van Ralph van Manen altijd hebben geklonken.

Athletes in Action

Tijdens het presentatieconcert van Ralph van Manen, zal ook Athletes in Action (AIA) zich presenteren. AIA gebruikt sport om nader tot de jongeren te komen. AIA wacht niet tot de jongeren naar haar komt, maar gaat zelf naar de jongeren toe. In contacten op het sportveld onstaan makkelijk openingen om het evangelie te delen. Op 6 mei de 'athletes' meer over hun werk.


 Laatst gewijzigd: 10-04-06 - Geplaatst: 10-04-06