Christelijke Muziek en Concertagenda

Vol programma tijdens meivakantie

Veel te doen op vakantiepark de Betteld

Van onze redacteur Annette Schimmel

15-03-06

Het christelijke Vakantiepark & Conferentiecen­trum De Betteld in het Gelderse Zelhem biedt dit jaar een meivakantieprogramma voor jong en oud. Op maandag 1 mei start zowel de reguliere meivakantie met als spreker Otto de Bruijne, als de Kindermanifestatie. Tijdens deze dagen treden verschillende christelijke artiesten op, zoals Elly en Rikkert, Marcel en Lydia Zimmer en André Verhagen.

Geloofsmozaïek

Zondagavond 30 april start het reguliere meivakantieprogramma met een gezinsdienst met Otto de Bruijne, bekend als EO-presentator. De rest van de week, tot en met vrijdag 5 mei zal De Bruijne ook de bijbelstudies voor volwassenen en jeugd verzorgen met als thema “Geloofsmozaïek”; een wereldreis langs verschillende kerken, stromingen en culturen. Er zal voor de gasten gedurende de hele week een compleet vakantieprogramma worden verzorgd met bijbelstudies, praise, sport, kinderclubs, films en concerten.

Kindermanifestatie

Tegelijkertijd vindt er op het park voor de derde keer de Kindermanifestatie plaats. De grote hal “Ichtuszaal” wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot een speelparadijs vol springkussens, trampolines, skelterbanen en meer. Daarnaast worden er kinderfilms gedraaid in de kinderbios, is er een zwemfestijn en lopen clowns rond met maffe acts. Elke avond is er bovendien een optreden van bekende artiesten als Elly & Rikkert, Marcel & Lydia Zimmer (Prinsen en Prinsessen) en André Verhagen. Speciaal is het kinderkamp voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, waar kinderen onder begeleiding de Kindermanifestatie geheel verzorgd kunnen meemaken vanuit De Witte Herberg.


 Laatst gewijzigd: 15-03-06 - Geplaatst: 15-03-06