Christelijke Muziek en Concertagenda

Avond met Adrian Snell en Luca Genta

Van onze redacteur Annette Schimmel

01-05-06

Op vrijdag 26 mei zal Adrian Snell samen met multi-instrumentalist Luca Genta nieuw en bekend werk brengen. Snell schrijft momenteel materiaal voor een nieuw album. Op 26 mei presenteert hij daarom een aantal geheel nieuwe songs. De samenwerking met Luca Genta is veelbelovend. Deze zeer getalenteerde muzikant weet een concert altijd een bijzonder cachet te geven.

In de concertzaal bij Johannus Orgels te Ede, zal Adrian Snell samen met Luca Genta de bezoeker trakteren op een bijzondere avond. Naast nieuwe songs, zullen Snell en Genta samen ook bekender materiaal vertolken. De concertzaal beschikt over een unieke akoestiek en een warme sfeer waarin de vertolkte muziek zeer tot z’n recht zal komen.

The Passion

Na het succes van de concerten van afgelopen jaar, zijn er ook dit jaar tijdens Pasen weer concerten met Adrian Snell en zijn werk The Passion. Snell staat op een bijzondere wijze stil bij het levensreddende verhaal van Jezus' offer voor ons allemaal. Bij deze Paasconcerten, is er ook een primeur te zien. Carla Jae treedt op tijdens het voorprogramma en daarmee is voor het eerst te zien dat vader en dochter Snell op het podium staan. Carla studeert aan het conservatorium in Bath en heeft onlangs de opnames van haar eerste songs afgerond.


 Laatst gewijzigd: 01-05-06 - Geplaatst: 25-02-06