Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuwe CD gospelkoor Forever Worship

Van onze redacteur Annette Schimmel

09-02-06

Het gospelkoor Forever Worship heeft een nieuwe CD uitgebracht: Forever worship Featuring Brian Doerksen, Travis Cottrell, Kees Kraayenoord. Op zaterdag 11 februari presenteert Forever Worship de CD in een speciaal concert in Aalsmeer.

Tijdens het presentatieconcert zal Forever Worship de CD-stukken spelen, maar worden er ook bekende aanbiddingsliederen gezongen met de bezoekers en zijn er nog liederen te horen die het koor tijdens de tournee in Amerika met Travis Cottrell eind februari 2006 zal spelen.

Ronduit

Forever Worship was voorheen bekend onder de naam 'Ronduit Gospel Choir'. Inmiddels speelt het koor met een eigen vaste band. Het laatste jaar heeft het koor zich toegelegd op het ondersteunen van aanbiddingsconcerten. Een aantal van de aanbiddings-leiders waarmee het koor heeft gezongen, werkten ook mee aan de CD. Zo staan er op het album twee live-tracks van de tour met Brian Doerksen begin 2005, beide speciaal voor deze CD gemixed. Ook Kees Kraayenoord werkte mee en zingt twee titels die nog niet eerder door hem op CD zijn uitgebracht. De Amerikaanse aanbiddingsleider Travis Cottrell neemt ook drie tracks voor zijn rekening.


 Laatst gewijzigd: 09-02-06 - Geplaatst: 09-02-06