Christelijke Muziek en Concertagenda

Gospelkoor Inside Out naar Dusseldorf

Inside Out zingt op Gospelkirchentag

Van onze redacteur Annette Schimmel

02-01-06

Gospelkoor Inside Out heeft te horen gekregen dat zij op 1 september in Dusseldorf, Duitsland mogen optreden tijdens de derde Internationale Gospelkirchentag. Op dit evenement komen ongeveer ongeveer 10.000 mensen af. Iedereen die God wil eren en prijzen, komt samen. Enthousiasme en energie vullen het driedaagse festival.

Meer dan 4000 zangers en 10.000 muziekfans worden in het Rheinmetropole in Dusseldorf verwacht. Ongeveer 60 gospelkoren zullen op het gospelfestival live optreden, waaronder Bob Singleton uit Amerika, Nathalie Makoma uit Congo, Golden Gospel Singers uit Amerika, David Thomas uit Engeland, Joakim Arenius uit Zweden, Helmut Jost uit Duitsland en natuurlijk Inside Out uit Nederland.
Behalve de hoogwaardige concerten, de Masschoir Training met nieuwe Gospelsongs en een Marktplaats 'Gospel & More', zijn er ook verschillende workshops te volgens met tips en trucs voor de eigen ontwikkeling.

Over Inside Out

Inside Out is een blackgospelkoor van 25 jonge vocalisten en muzikanten uit heel Nederland. Alle leden van het koor zijn christen. Het koor maakt moderne black gospel en is bekend met namen als Kirk Franklin, Fred Hammond en andere grote namen die bekend zijn in de black gospel. Inside Out heeft sinds 2000 ruim 30 concerten op haar naam staan, waaronder op festivals als Flevo, Opwekking en EO familiedag.


 Laatst gewijzigd: 04-01-06 - Geplaatst: 02-01-06