Christelijke Muziek en Concertagenda

Beleef Pasen met Sela

Paasconcert 'God van leven'

Van onze redacteur Jan-Willem van Ree

23-03-18

Kom met Sela alvast in paasstemming. Op zaterdag 31 maart brengen ze hun concert 'God van Leven'. Daarvoor kozen ze de historische Eusebieuskerk in Arnhem als decor. Beter kan Pasen 2018 niet beginnen!

'God van Leven'

Het feest van Pasen is voor Sela het hoogtepunt van het jaar. Wat is er mooier dan samen met elkaar stilstaan bij de opstanding van Jezus? Net als voorgaande edities klinken er mooie en bekende (paas)liederen en is er een minuut van stilte. Een indrukwekkend moment om je te verwonderen bij het lege graf en bewust stil te staan bij de opgestane Jezus Christus. Bovendien brengt Sela tijdens dit concert ook nummers ten gehore van het nieuwe album 'God van leven'. Sela wordt voor deze gelegenheid uitgebreid met violisten, hoornblazers en extra zangers.

Sela

De Nederlandse worshipband Sela werd in 2005 opgericht. Inmiddels heeft de band twaalf albums uitgebracht. Over hun missie vertellen de leden van Sela: "Door samen te zingen komen onderlinge verbondenheid, onderwijs vanuit de Bijbel en aanbidding van God samen. In verbondenheid bezingen we Gods woord dat elke situatie overstijgt. Muziek helpt ons erbij om Gods beloften beter te onthouden. We leren elkaar woorden en melodieën die uiting geven aan geloof, emoties, twijfels en zekerheden. In het samen zingen geven we elkaar sturing, bemoedigen we elkaar en onderwijzen we elkaar."

Alle gegevens op een rij

Wie? Sela
Wat? Paasconcert 'God van Leven'
Wanneer? zaterdag 31 maart 2018
Waar? Arnhem, Eusebiuskerk, Kerkplein 1, Arnhem
Aanvang? 20.00 uur
Hoe duur? Volwassenen €20,50; Kinderen tot 13 jaar € 13,50


 Laatst gewijzigd: 23-03-18 - Geplaatst: 23-03-18