Christelijke Muziek en Concertagenda

BEAM Festival vol muziek en inspiratie

Van onze redacteur Tineke Smits

01-11-16

EO BEAM houdt dit jaar opnieuw het BEAM Festival op zaterdag 5 november. Kom luisteren naar I am They, Hanne de Vries en Reyer!

Artiesten

Zaterdag 5 november 2016 is de De Melkweg in Amsterdam de locatie voor een dag vol muziek, sprekers, films, workshops en nog veel meer. Een greep uit het programma: onder andere Capital Kings, Blanca, I am They, Rivers & Robots, Hanne de Vries en Jay-Way komen optreden. En er zijn nog veel meer artiesten en sprekers te horen. Bekijk het programma, dat bestaat uit een mix van worship, dance en rock. Vanaf 's middags tot 's avonds 23.00 uur kun je in de vier zalen van Melkweg terecht voor de activiteiten. Van 22:00 uur tot 23:00 uur is de afterparty. Er zijn films en filmpjes te zien en de finale van BEAM Talent wordt gehouden.

Filmpremière

De Europese filmpremière van de film 'Priceless' is ook tijdens het BEAM Festival. In de film speelt Joel Smallbone van For KING & COUNTRY de hoofdrol. Zijn broers Luke en Ben zijn de regisseurs, Deze film is nergens buiten de Verenigde Staten te bezichtigen. De film gaat over mensenhandel en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het bekende nummer Priceless van for KING & COUNTRY is de titelsong van de film,

Kaarten bestellen

Als je een BEAM-supporter bent, kun je een kaartje kopen (kost 22,50 euro). Je kunt als supporter ook maximaal drie extra kaartjes bestellen voor iemand die geen lid is. Wil je BEAM-supporter worden? Dat kost 15 euro per jaar. Dan krijg je vier keer per jaar het BEAM Magazine en voorrang bij het reserveren van EO-Jongerendagkaarten en andere BEAM-events.


 Laatst gewijzigd: 01-11-16 - Geplaatst: 01-11-16