Christelijke Muziek en Concertagenda

Leeland introduceert nieuw album in Dordrecht

Leeland bezoekt Nederland met Invisible Tour

Van onze redacteur Jacob Jurian van den Berg

27-06-16

De Amerikaanse worshipband Leeland komt 28 augustus naar Nederland voor een avondvullend concert. Leeland is enorm populair in Nederland, en het is daarom extra leuk dat ze hier haar nieuwe cd Invisible komt introduceren.

Voorproefje

Naast bekende nummers is tijdens het concert in Bonfire in Dordrecht al een voorproefje te horen van het nieuwe album, die in juli uitkomt. De band bestaat dit jaar tien jaar en is bekend van nummers als ‘Sounds Of Melodies’, ‘Count Me In’ en ‘Follow You'. Sinds augustus vorig jaar maakt de band deel uit van het Bethel Music collective en wordt ze geleid door Leeland Mooring en Casey Moore. De muziek bestaat uit sfeervolle melodieën en doorleefde teksten.

Bekend in Nederland

Nederland is geen onbekende plek voor de band. Zo speelde ze al in 2010 op de EO-Jongerendag en in 2011 op het Xnoizz Flevo Festival. Leeland deed in 2012 een landelijke tour samen met InSalvation en trad in 2013 op tijdens Symphony Of Life. Daarnaast zijn ze één van de headliners tijdens de tweede editie van het Graceland Festival dat in het laatste weekend van augustus wordt gehouden op camping De Betteld.

Kaarten bestellen

Kaarten voor deze avond zijn exclusief te verkrijgen via Events4Christ, je kunt kiezen tussen een gewoon ticket of een combiticket. Bij de aanschaf van de laatstgenoemde koop je een kaartje voor het concert en krijg je de nieuwe cd (met 1,50 korting) opgestuurd.


 Laatst gewijzigd: 24-06-16 - Geplaatst: 24-06-16