Christelijke Muziek en Concertagenda

Hanne de Vries neemt live cd op

Aanbiddingsleider nodigt publiek uit voor cd-opname in Veenendaal

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

28-01-16

Met een hoop nieuwe nummers staat aanbiddingsleider Hanne de Vries op zaterdag 27 februari in De Basiliek in Veenendaal. Klaar om een nieuw album op te nemen, met publiek!

Net als zijn tweede cd Face to Face, neemt Hanne de Vries zijn vierde album live op. De afgelopen tijd werkte hij aan nieuwe nummers en bracht al een aantal uit. Met Breaking News, Burn Bright en Love Revolution gaf de aanbiddingsleider een voorproefje van het nieuwe materiaal en nu is het tijd om alle nieuwe nummers op te nemen. Op zaterdagavond 27 februari staat de cd-opname gepland, samen met publiek, in De Basiliek in Veenendaal.

Een avond vol aanbidding

Hanne legt zijn keuze voor de live cd-opname uit: "Ik houd van het gezang van aanbiddende mensen. Daarom ben ik op zoek naar enthousiaste mensen, van jong tot oud, die op 27 februari samen met mij en m'n band een prachtige avond willen beleven, vol met aanbidding!" Wie aanwezig wil zijn op deze avond kan tickets bestellen via Events4christ.nl.

Mensen helpen zich op hun gemak te voelen

Door het hele land is Hanne de Vries bekend als aanbiddingsleider. Iedere zomer leidt hij de aanbidding op Camping De Betteld en op de EO-Jongerendag in 2013 maakte hij deel uit van de worshipband. Over zijn werk en zijn talent zegt Hanne zelf: "De ontspannen manier waarop ik op het podium sta, helpt mensen zich op hun gemak te voelen en hun hart te zingen voor God. De sfeer is veilig en men hoeft zich niet beter voor te doen dan men is, want dat doe ik ook niet."


 Laatst gewijzigd: 28-01-16 - Geplaatst: 28-01-16