Christelijke Muziek en Concertagenda

Trinity bereidt Mundo Theatertour voor

Van onze redacteur Tineke Smits

15-07-15

De band Trinity is een hele tijd in het buitenland geweest, maar binnenkort kunnen we gewoon weer in Nederland van ze genieten. Er wordt een Mundo Theatertour voorbereid!

Nieuw album

Het was een internationale zomer voor de jongens van de christelijke band Trinity. De muzikanten reisden door Frankrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voor augustus staat er nog een trip naar Amerika op de agenda. Daar worden optredens gegeven, maar ook gewerkt aan een nieuw album. Maar daarna komen ze terug in Nederland, om de fans hier te trakteren op een swingende theatertour rondom het album 'Mundo'.

Theatertour

De vorige Trinity Theatertour was een groot succes, daarom komt er dit jaar een reprise met 21 optredens in Nederland en zes in Duitsland. De typerende popmuziek met wereldinvloeden klinkt weer, inclusief een tipje van de sluier van het nieuwste, zevende album. Neema Ntalel is weer van de partij, net als diverse zangers en dansers. De tour is van 20 oktober tot en met 28 november 2015 te zien in Nederlandse theaters.

Foto: Willem Jan de Bruin


 Laatst gewijzigd: 15-07-15 - Geplaatst: 15-07-15