Christelijke Muziek en Concertagenda

Elise Mannah en Martin Brand samen op het podium

Zonneklaar: liefde voor Nederlandstalige theaterliedjes

Van onze redacteur Tineke Smits

30-05-15

Elise Mannah en Martin Brand hebben elk een liefde voor Nederlandstalige theaterliedjes. In mei en juni staan ze samen op het podium met liedjes vol herkenning en inspiratie: de concerttour Zonneklaar!

Toon Hermans en Stef Bos

Tijdens de vier avonden zingen Martin en Elise niet alleen eigen materiaal, maar ook liedjes van elkaar en favoriete liedjes van anderen. Zo komt het repertoire van Toon Hermans, Liesbeth List en Stef Bos aan bod.

Vrolijk en gevoelig

De gezamenlijke concerten van Martin Brand en Elise Mannah vinden plaats op 16 mei in Gouda, 30 mei in Emmeloord, 27 juni in Apeldoorn en 28 juni in Leeuwarden. Martin en Elise zingen liedjes met een ontwapenende openheid. De ene keer feestelijk, de andere keer gevoelig. Voor zowel Elise als Martin was de afgelopen periode veelbewogen. Beiden genieten ze met volle teugen van een ‘nieuw’ leven en houden ze ervan anderen hiermee te inspireren.

De muzikale begeleiding is deze avonden in handen van een band, bestaande uit Peter Doest, Mark Dekkers en David Wilschut. De band staat onder leiding van Henk Doest. Kaarten kosten 12,50 euro.


 Laatst gewijzigd: 29-05-15 - Geplaatst: 29-05-15