Christelijke Muziek en Concertagenda

Trinity & Friends: een dag is bijna te kort

Nieuwe opzet tijdens vierde editie

Van onze redacteur Tineke Smits

10-03-15

Vrienden maken en genieten van goede muziek: dat doe je op het ééndaagse festival Trinity & Friends. Dit jaar zijn er twee rondes waarbij je kunt aansluiten.

Festivalsfeer

Bij de vierde editie van het succesvolle Trinity & Friends kun je kiezen voor de middag of de avond. Zaterdag 11 april overdag of ´s avonds wordt er een feestje gebouwd. De locatie is boerderij Watergoed in Valburg, waar een echte festivalsfeer wordt gebouwd.

May You Have

Rondlopende muzikanten, een kleine caravan waar ter plekke verhaaltjes worden geïmproviseerd, een May-You-Have-hoek waar Elbert postkaartjes signeert en schrijft: er is van alles te doen. Wil je ook eens op het podium staan met de mannen van Trinity, doe dan mee met de ‘moment of fame’-experience, waarbij je één van de bandleden vervangt. Ook mag je je favoriete nummer inzingen op een Trinity-track.

Zipline

Als extra stoere activiteit is er een 200 meter lange zipline, dwars over het water en een klimpark. Leuk ter afwisseling. Whisky proeven, pizza bakken of een duik nemen: één dag is bijna te kort voor het festijn.


 Laatst gewijzigd: 10-03-15 - Geplaatst: 10-03-15