Christelijke Muziek en Concertagenda

Graceland Festival gaat door in augustus!

Ontmoeting, muziek en kleinkunst op vertrouwde locatie

Van onze redacteur Tineke Smits

08-06-15

Het nieuwe christelijke festival Graceland wordt gehouden op 14 tot en met 16 augustus op de nieuwe locatie in Zelhem. De kaartverkoop gaat nog niet naar tevredenheid, maar toch gaat de organisatie er mee door.

Muziek en kleinkunst

Dat betekent dat er weer een festival is voor christenen die elkaar willen ontmoeten en samen willen genieten van muziek, lezingen en kleinkunst: Graceland Festival 2015. Camping en conferentieoord De Betteld in Zelhem is het nieuwe decor van dit initiatief. Hoewel de kaartverkoop voor het Graceland Festival op dit moment achter blijft, gaat de organisatie toch door met het evenement. De reacties op de aangekondigde annulering waren hartverwarmend volgens de organisatie. Ook de verhuizing naar Zelhem is een gevolg van de noodkreet, de kosten kunnen hierdoor gedrukt worden.

Vintage kleding

Graceland is een festival waar ruimte is om God te zoeken, waar genade gevierd wordt en waar ontmoeting is vanuit verschillen, aldus het persbericht. Er zijn diverse podia waar allerlei soorten muziek is te horen: van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock en elektro/dance. Luister naar inspirerende sprekers en schrijvers, geniet van kleinkunst of snuffel tussen vintage kleding.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 09-02-15