Christelijke Muziek en Concertagenda

Reis mee met Adrian Snell door het Paasevangelie

Van onze redacteur Tineke Smits

03-01-15

Adrian Snell's vertolking van het Paasevangelie - The Passion - is al zeker 35 jaar een begrip. Dit jaar komt de singer-songwriter naar Nederland voor vier bijzondere concerten.

The Choir Company

De muziek van het album The Passion spreekt tot de verbeelding. Voor de live uitvoering komt Adrian Snell naar Zwolle, Veenendaal, Rotterdam en Aalsmeerderbrug met een band en een projectkoor van The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink. Zo komt het werk tot leven op een manier die je live meegemaakt moet hebben!

Over Adrian Snell

'The Passion’ kan gerust het hoogtepunt in het grote oeuvre van Adrian Snell genoemd worden. De singer-songwriter brengt sfeervolle, diepgaande muziek en heeft fans van alle leeftijden. Hij gaf als één van de weinigen een optreden in Yad Vashem in Jeruzalem en ook gaf hij ooit een intiem concert voor prinses Diana. Inmiddels werkt de Brit als muziektherapeut en helpt hij kinderen met beperkingen door middel van muziek.

The Passion in Nederland

Het volledige werk van ‘The Passion’ is een ervaring op zich. Zo beleef je Pasen op een manier die je nog lang zal heugen! Dit zijn de data en locaties van de optredens:
Woensdag 1 april 2015, 20.00 uur, Koningskerk in Zwolle
Donderdag 2 april 2015, 20.00 uur, De Regenboog in Veenendaal
Vrijdag 3 april 2015, 20.00 uur, Breepleinkerk in Rotterdam
Zaterdag 4 april 2015, 20.00 uur, Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug.

Toegangskaarten kosten 20,00 euro in de voorverkoop (exclusief twee euro reserveringskosten).


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 30-12-14