Christelijke Muziek en Concertagenda

Oude en nieuwe publieksfavoriet treden samen op

Van onze redacteur Tineke Smits

10-10-14

De één is een publieksfavoriet die door de wol geverfd is. De ander is een favoriet die nog maar net komt kijken. Toch trekken ze samen op voor een tournee: Country Trail Band en Half A Mile.

Country op z'n best

De muziek die deze twee bands maken zet het publiek altijd in beweging. Aanstekelijk, ontroerend: country, Americana, folk en southern gospel op z'n best. Oud en jong ontmoeten elkaar op vier verschillende podia, tijdens een tour van 24 oktober tot en met 1 november.

Tourdata Country Trail Band en Half a Mile

De concerten worden gehouden op:
Vrijdag 24 oktober vanaf 20:00 uur in de Stinskerk in Zwolle
Zaterdag 25 oktober vanaf 20:00 uur in de Breepleinkerk in Rotterdam
Vrijdag 31 oktober vanaf 20:00 uur in De Regenboog in Harderwijk
Zaterdag 1 november vanaf 20:00 uur in Het Kruispunt in Alphen aan den Rijn.

Toegangskaarten kosten 15,00 euro per persoon.

Akoestische muziek van Half a Mile

De jonge muzikanten van Half A Mile staan inmiddels al bekend om hun mix van folk, southern gospel en Americana. De zang van de zussen Hanna en Susanne van Gemeren wordt daarbij geroemd. Akoestische muziek vanuit het hart, op God gericht. Half A Mile bracht vorig jaar haar debuut-cd ‘Promised’ uit. Ook werden ze genomineerd voor de aanmoedigingsprijs van de Zilveren Duif Awards.

Country Trail Band

De Country Trail Band staat onder leiding van Wim Pols en draagt al bijna 30 jaar een steentje bij aan de ontwikkeling van country muziek in Nederland. De band tourde in die tijd met nationale en internationale artiesten en bracht maar liefst 17 cd's uit.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 08-10-14