Christelijke Muziek en Concertagenda

InSalvation en Hanne: hart voor aanbidding

Van onze redacteur Tineke Smits

11-03-14

De Nederlandse worshipband InSalvation trekt door Nederland met speciale gast Hanne de Vries. De optredens staan in het teken van de nieuwste cd 'God Is'.

Praktische aanbidding

Zet deze twee Nederlandse worshippers bij elkaar en je krijgt een bijzondere mix. InSalvation bracht vorig jaar een nieuwe cd 'uit: ˜'God Is'. Ze gaven optredens op festivals in binnen- en buitenland en tourden rond met Leeland. Hanne de Vries nam enkele Engelstalige worshipalbums op, maar presenteerde onlangs 'Toegewijd', zijn eerste Nederlandstalige cd. Aanbidding krijgt een 'praktisch gezicht' tijdens de komende concerten, belooft InSalvation: 'Hanne en onze band hebben meer gemeen dan alleen een hart voor aanbidding. We verlangen naar het zichtbaar worden van Gods gerechtigheid hier op aarde. Dat zal duidelijk te horen zijn in de komende concerten.'€

Concertenreeks

De concerten vinden plaats in maart en april:
- Zaterdag 22 maart in Eindhoven
- Zondag 23 maart in Nieuw-Buinen
- Zondag 13 april in Vlissingen
- Zondag 20 april in Leiden

Ambassadeur voor Compassion

InSalvation en Hanne zijn ambassadeurs van Compassion. Compassion zorgt voor gezonde voeding, medicijnen en een veilige omgeving in de vorm van de lokale kerk. Ze wil kinderen bevrijden van armoede in Jezus' naam. Daarnaast stimuleert zij de intellectuele en emotionele ontwikkeling en geestelijke vorming.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 11-03-14