Christelijke Muziek en Concertagenda

Gaither Vocal Band is weer compleet

Na Adam Crabb nu ook Todd Suttles aan de mannengroep toegevoegd

Van onze redacteur Tineke Smits

19-02-14

De Gaither Vocal Band heeft uitbreiding gekregen. Na Adam Crabb versterkt ook Todd Suttler de gelederen.

Nieuw tijdperk

Er breekt een nieuw tijdperk aan, zo laat de Gaither Vocal Band in hun nieuwsbrief weten. Met de twee nieuwe zangers heeft de zanggroep weer een nieuwe elan gekregen. Suttler, met zijn diepe stem, is de nieuwe bariton van de Gaither Vocal Band. Hij heeft gezongen met de Settles Connection en is verschillende achtergrondkoren te horen op de albums van bekende Amerikaanse gospelzangers.

Hele kluif

Mark Lowry en Michael English verlieten de groep eind 2013. Bill Gaither bedankt hen hartelijk op zijn website, en vertelt: 'Toen zij weggingen, hadden we er een hele kluif aan op voor opvolging te zorgen. We wisten dat we hen niet konden vervangen en we moesten iets nieuws en unieks creƫren. Ik ben al zo lang bezig om stemmen bij elkaar te zoeken en we hebben nog nooit zoveel mogelijkheden voorbij zien komen de afgelopen tijd.' Maar met de komst van Crabb en Suttler zegt Gaither dat er weer een goede balans in de groep is. 'Niet alleen qua stem, maar Suttler is ook een fantastisch mens. Ik ben erg blij met hem! En het publiek zal dat ook heel snel merken. Dit wordt een goede tijd.'

De nieuwe line-up heeft een volle agenda voor de komende lente. En de data voor de tour in de herfst zal ook binnen bekend worden.


 Laatst gewijzigd: 19-02-14 - Geplaatst: 19-02-14