Christelijke Muziek en Concertagenda

De lachspiegel van Timzingt

Van onze redacteur Tineke Smits

15-10-13

Lachen om de alledaagse dingen van het leven. Soms heb je daar iemand voor nodig, die je ogen ervoor opent. Cabaretier Timzingt neemt die nobele taak in oktober op zich, samen met Niek en Bert van de band Trinity. Ze zijn samen te zien tijdens de tour Zondermeer.

Cabaretconcert

Timzingt, die eigenlijk Tim van Wijngaarden heet, houdt er wel van om mensen een (lach)spiegel voor te houden. Dat doet hij ook met zijn nieuwste cd Zondermeer, die hij samen met de muzikanten van Trinity maakte. Ze promoten de cd tijdens drie cabaretconcerten, in Giessenburg (17 oktober), Zwolle (18 oktober) en Houten (19 oktober).

Herkenbare liedjes

Timzingt staat bekend om zijn scherpe cabaret en de herkenbare thema's in zijn liedjes. Zo zingt op zijn nieuwe cd liedjes als 'Zoenen' en 'Was ik maar dom'. Tim wordt bij schrijven, zingen en praten geïnspireerd door het leven, liefde, angst, vrouwen en het geloof. Hij gebruikt gitaar, piano en ukelele om de liedjes over te brengen en nu is er dus ook een samenwerking met de levendige band Trinity. Ontroerend goed.

Dit concert meemaken?
Tim, Niek en Bert geven drie cabaretconcerten, namelijk op 17 oktober in Giessenburg, 18 oktober in Zwolle en 19 oktober in Houten.

 Laatst gewijzigd: 15-10-13 - Geplaatst: 15-10-13