Christelijke Muziek en Concertagenda

Oslo Gospel Choir viert jubileum in Nederland

Van onze redacteur Tineke Smits

17-09-13

Het beroemde Oslo Gospel Choir viert haar 25-jarige jubileum met een tour. Ook Nederland is uitgekozen: in Drachten en Zwijndrecht wordt 4 en 5 oktober feest gevierd met een bijzonder concert, inclusief workshop.

Warme band

Het Noorse gospelkoor heeft een warme band met Nederland. Dat blijkt wel uit het feit dat de Noren in Nederland langskomen om hun 25-jarig bestaan te vieren. Het koor werd bijna 25 jaar geleden met veel enthousiasme ontvangen in Nederland en hun populariteit is alleen maar gegroeid.

Zing zelf mee!

Bij de concerten op 4 en 5 oktober horen ook speciale workshops. Zing zelf mee met het Oslo Gospel Choir! Onder leiding van dirigent Tore Aas leert het publiek de bekende en minder bekende liederen meerstemmig meezingen. In het voorprogramma treedt Rebecca Steenbergen op met haar band.

Bezoekersinformatie

De animo voor de concerten is erg groot. Kaarten voor het optreden in Drachten zijn hier te krijgen (voor Zwijndrecht zijn geen losse kaarten meer te koop). Kaarten kosten 27,50 euro per stuk (en 47,50 euro per stuk inclusief deelname aan de workshops).


 Laatst gewijzigd: 16-10-13 - Geplaatst: 17-09-13