Christelijke Muziek & Concertagenda

'Music...een unieke mix van diverse muziekstijlen'! Lemelerveld, Overijssel


Naam:
'Music...een unieke mix van diverse muziekstijlen'!
Datum:
5 september 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Op 5 september 2009 om 20.00 uur zullen Frank Kaman (orgel) en Gerhard Meerholz (keyboard) een concert geven in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld, met als thema ‘Music…een unieke mix van klassiek, gospel en pop’. Het is de 1e keer dat Gerhard Meerholz optreedt in de Hal. Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld;
Preludium F van J.S. Bach, The Rose van A.Mc. Broom, Leningrad van
B. Joel, The Potter’s hand van D. Zschech, Hymne uit Finlandia van
J. Sibelius, Holy, holy, holy van F. Kaman, You ‘ll never walk alone van R.Rodgers/O.Hammerstein, Friends van M.W. Smith, etc.

Frank Kaman (1970) studeerde orgel bij Gijs van Schoonhoven aan het Conservatorium te Enschede. Hij behaalde hier de diploma’s DM en UM orgel. Daarnaast heeft hij de opleidingen Kerkelijk Koordirectie en Schoolmuziek met succes afgesloten.
Frank Kaman is cantor-organist van de gereformeerde kerk Het Morgenlicht te Hardenberg. Hij geeft orgelconcerten en treedt regelmatig op als begeleider van diverse koren en solisten. Frank is dirigent van drie koren. Verder is hij als muziekdocent verbonden aan het Greijdanus College te Hardenberg.
Inmiddels zijn twee solo orgel-cd’s van Frank Kaman verschenen; Populair Orgelconcert vanuit de grote kerk te Hasselt en improvisaties op het Walcker-orgel van de Martinikerk te Doesburg.

Gerhard Meerholz (1969) speelde als toetsenist in de succesvolle gospelgroep Passe Partout. Voor deze groep schreef hij onder andere de muziek van een aantal gospelliederen. Samen met Passe Partout maakte hij drie cd’s.
Na Passe Partout speelde Gerhard een aantal jaren keyboard/synthesizer bij de Hardenbergse band 2Q2get.
Op dit moment maakt hij als arrangeur orkestbanden voor diverse gospelkoren en is hij als vaste begeleider verbonden aan de Gospelgroep Reflexion. Verder is Gerhard Meerholz organist van de gereformeerde kerk Het Morgenlicht te Hardenberg.

Voor reserveringen kunt u bellen naar tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt Euro 12,00 p.p., incl. koffie en een drankje met een hapje. Kinderen tot 13 jaar gratis.

Adres:
Grensweg 17/ Willem Hendrik Zwart Hal
Postcode:
8153 RB
Plaats:
Lemelerveld (Boek overnachting in Lemelerveld)
Dagje uit in Lemelerveld | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Frank Kaman (orgel) en Gerhard Meerholz (keyboard)!

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.huetink-royalmusic.nl
Email adres:
ahuetink apenstaartje cs.com
Meer concerten:
Alle concerten van Royal Music All In.
Telefoon:
0572-371838


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-08-24 16:08:13

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar