Christelijke Muziek & Concertagenda

Go4iD - Christelijk jongeren Festival Apeldoorn, Gelderland


Naam:
Go4iD - Christelijk jongeren Festival
Datum:
1 juni 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
14:00u - 20:00u
Omschrijving:

Op 1 juni organiseren wij in Apeldoorn de eerste editie van dat wat hét jongerenfestival van Apeldoorn moet gaan worden. Go4iD (spreek uit als Go For It).

Dit initiatief is ontstaan vanwege het feit dat het CJA (Christelijk Jeugdwerk Apeldoorn) dit jaar 15 jaar bestaat. Dat is mooi, dat is bijzonder en dat is vooral iets om te vieren. Het jubileum is de aanleiding om het bijzondere jeugdwerk van het CJA voor heel Apeldoorn zichtbaar te maken met een, voor Apeldoorn, nieuw jongerenfestival met een “C”. Omdat het CJA zich niet alleen op jongeren van 12 jaar en ouder richt, zal er tijdens Go4iD 2009 in elk geval een apart programma zijn voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Stichting Joker (advies voor jongeren en kerk) ondersteund het CJA bij de realisatie van het evenement. Zij ziet in de geboorte van dit evenement een kans om de vele kerkelijk betrokken jongeren elkaar te laten ontmoeten.
Waarom dit jongerenfestival?
Pinksteren is voor alle kerken bij uitstek het feest van de geloofsinspiratie, een passend moment voor een festival in de buitenlucht. Het festival wil laagdrempelig zijn en niet evangeliserend. Jongeren worden uitgenodigd om andere jongeren te ontmoeten; gelovig, zoekend, niet gelovig, conservatief gelovig, geloof in het andere, maar vooral nieuwsgierig zijn in wat andere jongeren beweegt en inspireert. Het festival is dus een inspirerende feestplek waar het plezierig en muzikaal prettig vertoeven is.

Adres:
Zilverschoon
Plaats:
Apeldoorn (Boek overnachting in Apeldoorn)
Dagje uit in Apeldoorn | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Pinksteren
Soort:
Festival (meer festivals)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Buitenlucht

Internetadres:
http://www.CJApeldoorn.nl
Email adres:
events apenstaartje cjapeldoorn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Elly en Rikkert.
Telefoon:
055-5426723


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-03-22 10:17:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar