Christelijke Muziek & Concertagenda

The Continentals Woudenberg, Utrecht


Naam:
The Continentals
Datum:
21 juli 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

INTERNATIONAAL BEKENDE CONTINENTALS TREDEN OP IN WOUDENBERG.

De Continentals trekken met eigentijdse muziek, zang en dans door heel Europa om spetterende concerten te geven.
Op maandag 21 juli om 19.30 wordt er ook op Vakantiepark ‘De Heigraaf’ een concert gegeven door deze groep energieke en enthousiaste jongeren. Met een bruisende show, een heldere boodschap en aanstekelijke passie brengen zij het verrassende programma “New Beginnings!”

Met hun enthousiaste optredens, moderne choreografieën en professionele shows zijn de Continentals, Young Continentals en Continental Kids al 40 jaar een voorbeeld voor menig gospel-, tiener- of kinderkoor.
Met het programma “New Beginnings” wil de groep duidelijk maken dat het ook in 2008 nog steeds belangrijk is dat je een nieuw begin bij God kunt maken!
De deelnemers zijn door audities geselecteerd en hebben het avondvullende programma tijdens een oefenperiode ingestudeerd. Allen geven hun vakantie op voor deze tournee!
Dit jaar worden 4 groepen getraind met het New Beginnings-programma, dat wordt uitgevoerd in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. Daarnaast zijn er groepen actief in Amerika, Hongarije, Roemenië en Zuid-Amerika.

Een optreden van de Continentals is geschikt voor iedereen die van muziek, dans en enthousiasme houdt.

De groep die een concert zal geven in Woudenberg zal bestaan uit zo’n 25 door auditie geselecteerde zangers. Het programma is zeer divers en bestaat uit zowel speciaal voor de Continentals geschreven liederen als in Continentalstijl gearrangeerde koorwerken. Titels als “New Day”, “Now Thank We All”, “Celebrate” en “Before You Take Us Home” trekken langs, maar ook gearrangeerd werk van bijvoorbeeld Avalon en Casting Crowns. Alle songs maken het mogelijk om deze avond een “life changing experience” te ondergaan!

Toegang is gratis. Normaal kosten de kaarten 10 euro voor personen vanaf 13 jaar en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Er wordt wel een collecte gehouden voor de onkosten. Bezoekers raden wij aan op de fiets te komen. Voor een parkeerplaats voor de auto moet u vóór 19.00 uur een pas kopen op de receptie. De auto mag beslist niet vóór de slagbomen geparkeerd worden. Infonummer: 033-2865066.

Meer informatie over de Continentals: www.continentalconcerts.nl

Adres:
Heygreaff 9a
Postcode:
3931 ML
Plaats:
Woudenberg (Boek overnachting in Woudenberg)
Dagje uit in Woudenberg | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Zanggroep
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
New Beginnings

Uitvoerenden:
The Continentals

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
ITS-symbool:
Ja
Invalidentoilet:
Nee
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.treffer.nu
Email adres:
info apenstaartje treffer.nu
Meer concerten:
Alle concerten van The Continentals.
Telefoon:
033-2865066/06-41341194


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-07-11 17:21:29

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar