Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert panfluit en orgel in Ochten Ochten, Gelderland


Naam:
Concert panfluit en orgel in Ochten
Datum:
9 september 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 21.00u
https://www.youtube.com/watch?v=AswygNY90z0
Omschrijving:

Op zaterdag 9 september 2023 geeft panfluitiste Noortje van Middelkoop een concert samen met de organist Evert van de Veen. Dit vindt plaats in de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat 1 in Ochten. Het gevarieerde programma is geschikt voor jong en oud.

Noortje van Middelkoop studeerde aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pîrvu. Ook volgde zij masterclasses bij Simion Stanciu en Georghe Zamfir. Ze is een veelgevraagd soliste bij concerten, zowel instrumentaal als begeleidend bij koren. Met haar warme spel en virtuositeit op de panfluit weet zij vele kijkers en luisteraars in binnen- en buitenland te boeien.
Noortje maakte solo cd’s met diverse bezettingen: met orgel, piano, combo en symfonieorkest. Noortje gaf concerten o.a. in Engeland, Israël, Roemenië, Canada, Amerika en Australië en schrijft panfluitmuziek en liederen. Daarnaast heeft ze een les- en coaching praktijk voor beginnende tot gevorderde panfluitisten er organiseert ze workshopdagen en online projecten.

Evert van de Veen studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Theo Teunissen. Hij geeft orgelconcerten in Nederland en daarbuiten (Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Australië). Naast concertorganist is hij ook een veelgevraagd koorbegeleider en kerkorganist. Ook is Evert werkzaam als koordirigent.
Evert heeft verschillende solo-cd’s gemaakt op de meest fraaie orgels van Nederland, Duitsland en België. Het improviseren over koraalmelodieën in allerlei stijlen en vormen is daarbij een muzikale uitingsvorm die hem na aan het hart ligt.

Het concertprogramma bevat een divers repertoire met klassieke muziek, bekende hymnen en folklore muziek.
Tijdens het concert zullen ook leerlingen van panfluit- en dwarsfluitdocente Gemma Gielen optreden. Dit naar aanleiding van de Panfluit Workshop Middag die deze leerlingen dezelfde dag gevolgd hebben bij Noortje van Middelkoop.

Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is € 7,50 voor volwassenen en kinderen t/m 11 jaar betalen € 5. Gezinskaarten kosten € 25 (maximaal 2 volwassenen). Kaarten zijn vanaf 19.00 uur verkrijgbaar aan de zaal. Er is ook een tafel aanwezig met cd’s en bladmuziek.
Locatie: Hervormde Kerk, Kerkstraat 1 in Ochten.

Adres:
Kerkstraat 1
Postcode:
4051 AA
Plaats:
Ochten (Boek overnachting in Ochten)
Dagje uit in Ochten | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Klassieke muziek, bekende hymnen en folklore muziek

Uitvoerenden:
Noortje van Middelkoop - panfluit &
Evert van de Veen - orgel

Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.noortjevanmiddelkoop.nl
Email adres:
noortjevanmiddelkoop apenstaartje hetnet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Noortje van Middelkoop.

Kaarten:
Gezinskaarten kosten € 25 (maximaal 2 volwassenen)

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-08-24 09:18:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar