Christelijke Muziek & Concertagenda

Der Herr ist König Kampen, Overijssel


Naam:
Der Herr ist König
Datum:
17 juni 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 21.30u
Omschrijving:

Het is onbegrijpelijk dat motetten van de generatie na J. S. Bach sporadisch worden uitgevoerd. Daarom is dit programma gericht op het uit de schaduw halen van boeiende componisten als Rolle, Harrer en Homilius die qua stijl tussen Bach en Haydn geplaatst kunnen worden. Allen zijn bedreven in de tekst op de huid zitten en die inventief vormgeven in boeiende muziek.

Vincent van Laar, die bekend staat om zijn subtiele en sprankelende orgelspel zal ook als solist optreden. Wilma van der Wardt, die als cellist veel ervaring heeft en ook meewerkte met gerenommeerde barokensembles, zal weer haar medewerking verlenen. Voor het publiek is er ook een rol weggelegd bij samenzang of wisselzang met het koor. Het koor kijkt weer uit naar contact met enthousiaste zangers en koorliefhebbers in Kampen en de regio. Want nu het weer kan, is dit weer een mooie gelegenheid.

Adres:
Broederstraat 16
Postcode:
8261 GP
Plaats:
Kampen (Boek overnachting in Kampen)
Dagje uit in Kampen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Meer concerten:
Alle concerten van Vocaal Ensemble Magnificat.
Telefoon:
0627559412


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-06-05 21:09:58

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar