Christelijke Muziek & Concertagenda

Worship Night Special met InSalvation Drachten, Friesland


Naam:
Worship Night Special met InSalvation
Datum:
14 mei 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

Op zondag 14 mei komt InSalvation naar Drachten en daar kun jij bij zijn. Samen met Charlotte Jordaan en Sander & Angela in het voorprogramma wordt dit een concert om nooit te vergeten. Laat je welkom heten door Wim Hoddenbagh en bemoedigen door Jacob Folkerts. Ook het koor van de Vrije Baptistengemeente Bethel zal zijn medewerking verlenen tijdens deze fantastische Worship Special.
InSalvation is sinds 2006 niet meer weg te denken uit het christelijke muzieklandschap in Nederland. Het is meer dan een gepassioneerde aanbiddingsband: het is een aanjager van een beweging met hart voor aanbidding en gerechtigheid. InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan.
De energievolle pop/rockband is bekend van liederen als ‘Vul Dit Huis Met Uw Glorie’, ‘Neon’, ‘Power in the Blood’ en ‘God Who Saves’ en speelt regelmatig op verschillende christelijke festivals, zoals Opwekking. Daarnaast is de band internationaal georiënteerd met een sterke missionaire focus op Europa. Zo heeft de band onder meer gespeeld in Spanje, Italië̈, Duitsland, Oostenrijk en Roemenië. Aanbidding, zo weten ze, overstijgt taal en cultuur.
Deze avond met InSalvation, Charlotte Jordaan en Sander & Angela is gratis en daardoor toegankelijk voor iedereen. Dit is alleen mogelijk door giften via de collecte ter plaatse of via de link https://www.bethel.nl/insalvation/. We bevelen dit van harte bij je aan. Tot zondag 14 mei op de Bolder 75 te Drachten.

Adres:
Bolder 75
Postcode:
9206AP
Plaats:
Drachten (Boek overnachting in Drachten)
Dagje uit in Drachten | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
InSalvation,
Charlotte Jordaan,
Sander & Angela,
Koor Bethel

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
https://www.bethel.nl/insalvation/
Meer concerten:
Alle concerten van InSalvation.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-05-04 10:49:21

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar