Christelijke Muziek & Concertagenda

Koffieconcert door Wouter Harbers Amersfoort, Utrecht


Naam:
Koffieconcert door Wouter Harbers
Datum:
5 november 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10:30u - 11:30u

Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

De jonge pianist Wouter Harbers (32) is in Zeist en omstreken een fenomeen: hij verwent daar zijn plaatsgenoten elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek… Theater Flint ontdekte deze enthousiaste musicus, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor íedereen’. Daarom geeft Wouter dit muziekseizoen elke maandagochtend van de maand een gratis concert in de Sint Aegtenkapel in hartje Amersfoort. Vorige maand was het een enorm succes, en op 5 november aanstaande bent u weer hartelijk welkom!

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:00u welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 10:30u gaan we naar de concertzaal. Daar begint Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Deze keer neemt Wouter de Macedonische violist Robert Cekov mee, met wie hij een album opnam. Samen spelen ze verstilde muziek waar u helemaal van tot rust komt…

Wat een enorm succes was het eerste koffieconcert in Amersfoort, vorige maand! Zoveel mensen hadden we niet verwacht. Nog niet geweest? Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist en nu ook in Amersfoort zo’n succes is! Als u dat fijn vindt, kunt u reserveren via info@wouterharbers.nl of door te bellen naar 06 3860 3539.

Deze concerten worden mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen en Bouwbedrijf Schoonderbeek.

Adres:
Het Zand 37
Postcode:
3811 GB
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Anders:
Sounds of Silence

Uitvoerenden:
Wouter Harbers, piano
Robert Cekov, viool

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.wouterharbers.nl
Email adres:
fjsnoek apenstaartje hotmail.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.
Telefoon:
0638603539

Kaarten:
info@wouterharbers.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-10-10 12:11:27

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar