Christelijke Muziek & Concertagenda

Signs & Wonders - Watoto (Oeganda) Katwijk aan Zee, Zuid-Holland


Naam:
Signs & Wonders - Watoto (Oeganda)
Datum:
15 juni 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:30u
https://www.youtube.com/watch?v=1XuuiTSc2P8&app=desktop
Omschrijving:

Watoto is een kinderkoor uit Oeganda dat bestaat uit weeskinderen. Het koor verzorgt een geweldige avond met zang en dans. Hun muziek is vol energie en de teksten bevatten diepte. Het kinderkoor toert een half jaar door Europa om geld op te halen voor de organisatie, levenservaring op te doen en iets van de wereld te zien.
Het kinderkoor bestaat uit achttien (wees)kinderen en hun begeleiders. De kinderen delen hun ervaringen en vertellen al zingend en dansend over hoe hun leven veranderde, over hun hoop en dromen en over hun roeping om hun gemeenschappen te veranderen. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels, met Afrikaanse ritmes en dans. Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle (wees)kinderen in Afrika én Nederland. Al 85 verschillende Watoto-koren reisden de wereld over. Ze zongen in theaters en kerken, het Witte Huis en Buckingham Palace en binnenkort bij u in de buurt!
Oeganda is jarenlang geteisterd door oorlog, ziekte en armoede. Hierdoor zijn er veel kwetsbare (wees)kinderen in het land. Watoto vangt deze kinderen op in kinderdorpen. Ze krijgen onderwijs, voeding en medische hulp. In elk huis woont een weduwe met acht kinderen. Een weduwe krijgt een gezin om voor te zorgen. De kinderen hebben in haar een liefdevolle moeder, een gezin en een toekomst. Dankzij stichting Watoto hebben ze de kans om sterke mannen en vrouwen te worden die hun Oeganda weer opbouwen.
Esther Kahangi was achtergelaten als te vroeggeboren baby in een ziekenhuis in Kampala. Ze werd gered door Watoto. Nu is ze een gezonde, vrolijke achtjarige die rondtoert met het Watoto-koor. “Ik ben zo enthousiast over het concert ‘Signs & Wonders’. Ik weet dat ik een wonder ben omdat God mij heeft aangenomen als Zijn kind!”
Meer informatie over Watoto: www.watoto.com.

Wie: Watoto
Wat: 'Signs & Wonders'
Waar: Baljuwplein 1 in Katwijk
Wanneer: 15 juni a.s.

Aanvang is 19.00 uur, toegang is gratis en iedereen van harte welkom!

Adres:
Baljuwplein 1
Postcode:
2225BR
Plaats:
Katwijk aan Zee (Boek overnachting in Katwijk aan Zee)
Dagje uit in Katwijk aan Zee | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Meer concerten:
Alle concerten van Watoto.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-06-09 09:00:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar