Christelijke Muziek & Concertagenda

Kestconcert in de Bethelkerk Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
Kestconcert in de Bethelkerk
Datum:
23 december 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Een groot samengesteld koor bestaande uit de koren: Bethelkerkkoor Zwijndrecht, “Eensgezindheid” uit Oud-Alblas en “Excelsior” uit Kockengen komen op 23 december samen voor een kerstconcert in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht. Onder de leiding van dirigent Wim de Penning zingen zij over het meest indrukwekkende verhaal uit de wereldgeschiedenis, hét verhaal van liefde, licht en vrede. Aan dit concert werken verder mee: Suzanne Arends (fluit), Pia Schütz, (sopraan), Jantine Kalkman, (fluit), Lennart Moree, (piano) en André de Jager, (orgel). De algehele leiding is in handen van Wim de Penning. Naast koorzang is er ook samenzang.
De avond begint om 20.00 uur en de toegang is € 10,00. De kaarten zijn in Zwijndrecht verkrijgbaar bij mw. G.Sala, telefonisch. (078) 610 15 51, email: koossala@kpnmail.nl, Mw. A. Groenendijk, telefonisch (078) 610 53 27, email: ansgroenendijk@live.nl.
In Alblasserdam bij Tabac & Gifts Wiesbrock, Dam 30, en in Oud-Alblas bij Eriks Brood en Banket, Dorpstraat 77 maar ook via de koorleden van de deelnemende koren en via de website: www.wimdepenning.nl

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Kerst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor en Orgel

Uitvoerenden:
Bethelkerkkoor Zwijndrecht, "Eensgezindheid" Oud Alblas en "Excelsior" uit Kockengen. Verder werken mee: Suzanne Arends, fluit, Pia Schutz, sopraan, Jantine Kalkman, trompet, Lennart Moree, piano en André de Jager, orgel

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.

Kaarten:
G.Sale,email Koossala@kpnmail.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-11-15 17:35:36

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar