Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerst-Doelenconcerten 2017 Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Kerst-Doelenconcerten 2017
Datum:
16 december 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
14:00u - 17:00u
Omschrijving:

Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus organiseert in 2017 opnieuw vier Kerst-Doelenconcerten. Onder het thema ‘Ongekende liefde` wordt hét verhaal van liefde, licht en leven gebracht in de ambiance en sfeer van Concertgebouw de Doelen in Rotterdam. De concertserie wordt jaarlijks bezocht door duizenden mensen uit het gehele land. De Kerst-Doelenconcerten staan zo in een lange traditie, maar zijn allerminst traditioneel te noemen! Het programma wordt gekenmerkt door afwisseling en door variatie in stijl. Het is toegankelijk en herkenbaar en tegelijk vernieuwend en verrassend. Nieuwe kerstbewerkingen worden ten gehore gebracht en oude vertrouwde melodieën worden herkend in een vernieuwde uitvoering. De medewerkenden voeren het programma uit met een passie die de toehoorders niet onbewogen laat en creëren een sfeer die door bezoekers betiteld is als ‘warm en overweldigend’. Onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen wordt tijdens de concertserie 2017 het meest indrukwekkende en inspirerende verhaal in de wereldgeschiedenis tot klinken gebracht: Ongekende liefde, hét verhaal van liefde, licht en leven. Het afwisselende programma wordt gebracht met verwondering, verrassing en vreugde! Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus geeft de serie Kerst-Doelenconcerten 2017 vorm en inhoud met medewerking van: het Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht, Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria o.l.v. Jaap Kramer uit Urk, Marjo van Someren (sopraan), André de Jager (orgel), André van Vliet (piano) en.het orkest l’ Orchestra Particolare. Data en aanvangstijden: zaterdag 16 december en zaterdag 23 december, aanvang 14.00 uur en dinsdag 19 december en woensdag 20 december, aanvang 20.00 uur. Locatie: Concertgebouw de Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam.
Toegangsbewijzen à € 25,- of € 29,- zijn te bestellen via de website: www.dedoelen.nl of
telefonisch 010 217 17 17 of aan de kassa van Concertgebouw de Doelen, Schouwburgplein 50 te Rotterdam. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, programmaboekje en garderobe.

Adres:
Schouwburgplein 50
Postcode:
3012CL
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Kerst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Anders:
Ongekende liefde

Uitvoerenden:
Chr. gem. koor Deo Cantemus, Chr. gem. koor Asaf, Chr. mannenkoor Soli Deo Gloria, l'Orchrestra Particolare, André de Jager, André van Vliet, Marjo van Someren, Jaap Kramer.

Entreeprijs volwassenen:
€ 25,00
Entreeprijs kinderen:
€ 25,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Meer concerten:
Alle concerten van Chr. gem. koor Deo Cantemus.

Kaarten:
www.dedoelen.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-10-30 14:36:29

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar