Christelijke Muziek & Concertagenda

Celebrate Christmas - United4Christ & Brass4Christ Veenendaal, Utrecht


Naam:
Celebrate Christmas - United4Christ & Brass4Christ
Datum:
9 december 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
1930u - 2200u
Omschrijving:

De samenwerking tussen brass band Brass4Christ en koor & orkest United4Christ, tijdens kerstoptredens vorig jaar, was een succes. Zoveel blijkt wel uit de vele reacties, die vaak om een verdere tour vroegen. Die wens wordt vervuld: Brass4Christ en United4Christ verzorgen op 8, 9 en 10 december gezamenlijke kerstconcerten met de titel ‘Celebrate Christmas’. De toegang is gratis. Er dient wel vooraf gereserveerd te worden voor deze concerten.

Wie houdt er nu niet van kerst vieren? Voor miljoenen Nederlanders is dit een feest van warmte en positieve gezelligheid. Maar wie écht kerst wil vieren, komt uit bij de diepere betekenis van het feest: de geboorte van het kind van Bethlehem, puur en onschuldig. De Verlosser van een gebroken wereld. Kerst wordt zo ook een feest van hoop; van perspectief. Het vieren waard dus!

Voor de ‘Celebrate Christmas’ concerten slaan Brass4Christ en United4Christ weer de getalenteerde handen ineen om er onvergetelijke avonden van te maken. Brass4Christ zal fraaie en veelzijdige composities ten gehore brengen, waaronder het indrukwekkende ‘The Kingdoms Triumphant’ van Eric Ball. United4Christ wordt op haar beurt speciaal voor deze tour uitgebreid met een tiental “live” strijkers. Het geeft de toch al majestueuze muziek een extra dimensie. Natuurlijk ontbreekt tijdens deze avonden ook de samenzang niet. ‘Celebrate Christmas’ staat zo garant voor een avond vol verdieping, verwondering en beleving met muziek die doordringt tot de kern van kerst!

Adres:
Wiltonstraat 56
Postcode:
3905KW
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
https://www.united4christ.nl
Email adres:
valerie apenstaartje events4christ.nl
Meer concerten:
Alle concerten van United4Christ.
Telefoon:
0612536078

Kaarten:
https://www.events4christ.nl/tours/celebrate-christmas

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-10-12 11:42:44

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar