Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert met veel samenzang CK De Morgenster en CJK Joy Kinderdijk, Zuid-Holland


Naam:
Concert met veel samenzang CK De Morgenster en CJK Joy
Datum:
28 oktober 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

Christelijk koor 'De Morgenster' is een enthousiast koor uit Alblasserdam wat al 25 jaar bestaat. Onder leiding van Leon van Veen werken ze mee aan diverse kerkdiensten en organiseren ze regelmatig een concert. Het repertoire van de Morgenster bestaat uit Nederlands en Engelstalige gospel/opwekking, maar ze zingen ook vaak 'eigen nummers' die geschreven zijn door Leon van Veen en Erwin de Vos. Bij concerten worden ze begeleid door een eigen combo dat bestaat uit piano, drum en basgitaar.

Christelijk Jeugdkoor Joy uit Streefkerk is een verrassend koor met ongeveer 20 enthousiaste meiden. Het koor bestaat al 11 jaar en sinds september 2011 staat het koor onder leiding van Vincent van Dam. Het repertoire bestaat uit vlotte geestelijke liederen, Engelse hymnes, Amerikaanse en Canadese muziek, klassieke werken, gospels en opwekking.

Op zaterdag 28 oktober hopen deze twee koren samen een concert te geven, waarvoor we u/jou van harte uitnodigen! Het thema is "IK ZAL ER ZIJN" en rondom dat thema is er veel samenzang uitgezocht. We hopen ons publiek te verrassen door onze nummers ten gehore te brengen en ook om interactie te hebben met elkaar en met de mensen in de zaal! We zingen in een mooie kerk aan de dijk in Kinderdijk (Molenstraat 149 / als u buiten staat kunt u de wereldberoemde molens zien) !

Adres:
Molenstraat 149
Postcode:
2961AK
Plaats:
Kinderdijk (Boek overnachting in Kinderdijk)
Dagje uit in Kinderdijk | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
€ 2,50


Internetadres:
http://www.cjkdemorgenster.nl
Email adres:
info apenstaartje cjkdemorgenster.nl
Meer concerten:
Alle concerten van De Morgenster en Joy.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-09-28 12:12:08

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar