Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert African Child Foundation Ede, Gelderland


Naam:
Benefietconcert African Child Foundation
Datum:
11 mei 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

Op zaterdag 11 mei vindt vanaf 20.00 uur in theater De Reehorst te Ede een benefietconcert plaats ten behoeve van de African Child Foundation. Deze organisatie, die o.a. projecten realiseert voor weeskinderen in Kenya, is in 2005 opgezet door de Edenaren Thijs van Hunnik en Wietze de Roo. Om dit werk breed onder de aandacht te brengen organiseert Matthis van Hunnik ten behoeve van de stichting een benefietconcert met Ralph van Manen, Irma Dam, Annemieke Koelewijn, Stonewashed en de Keniaanse drumband Simba Ngoma. De presentatie is in handen van Bram Rebergen.

Nadat zij een bezoek brachten aan Matthis (zoon van van Hunnik) in Kenya i.v.m. een stageproject , besloten de Roo en van Hunnik structureel werk op te zetten in Kenya. In overleg met de Kenyaanse ambassadeur en representanten vanuit de locale gemeenschap is in Kenia een huis gekocht en wordt er op dit moment hard gewerkt om hiervan weeshuis voor jonge kinderen te maken. Naast het realiseren van faciliteiten, bieden van kleding en onderdak, probeert de African Child Foundation met kleinschalige werkgelegenheidsprojecten de zelfredzaamheid van kinderen te vergroten en ze een hoopvolle en zinvolle toekomst te geven.
Dit werk wordt door vrijwilligers verricht en door de stichting financieel gesteund. Het ACF wil dit werk graag onder de aandacht brengen en mensen informeren omtrent de mogelijkheden die er zijn om deel van dit geweldige werk te worden. Matthis van Hunnik heeft de organisatie van het benefietconcert in handen en heeft de artiesten bereid gevonden kosteloos hun bijdrage aan deze avond te verlenen. Het wordt een geweldige show waarbij tevens een groep jongeren wordt voorgesteld die in de zomerperiode voor een aantal weken op het project aan de slag zullen gaan.
In nauwe samenwerking met theater De Reehorst is er een prachtig concertprogramma in elkaar gezet. De Reehorst treedt zelf ook op als een van de sponsoren van deze avond. Matthis van Hunnik rekent op een uitverkochte avond en hoopt dat het concert resulteert in een grote groep geïnteresseerde mensen die het werk van de African Child Foundation willen gaan steunen.
De kaarten zijn te bestellen op de splinternieuwe website: www.africanchildfoundation.nl. en kosten vijftien euro per stuk. Dit geld zal besteedt worden aan de opbouw van een tweede weeshuis in Kenia.


Adres:
Reehorst Ede
Plaats:
Ede (Boek overnachting in Ede)
Dagje uit in Ede | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Benefiet

Uitvoerenden:
Ralph van Manen, Annemieke Koelewijn, Irma Dam, Stonewashed,Keniaans drumband Simba Ngoma, Bram Rebergen

Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
€ 15,00
Speciale actie:
Link naar webshop voor toegangskaarten

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
Graag van te voren aangeven d.m.v. email
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.africanchildfoundation.nl
Email adres:
matthis apenstaartje africanchildfoundation.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Matthis van Hunnik.
Telefoon:
0655123289

Kaarten:
500

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-03-12 20:51:13

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar