Christelijke Muziek & Concertagenda

Chr. Ooststellingwerfs Mannenkoor Appelscha, Friesland


Naam:
Chr. Ooststellingwerfs Mannenkoor
Datum:
14 mei 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:00u - 16:15u
De Schutse, Vaart ZZ 74 te Appelscha is open vanaf 14.30 uur en het concert begint om 15.00 uur. De Toegang is gratis, bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. Voor meer informatie kunt u terecht bij : Jan Hofsteenge voorzitter tel. 0516 433 788 of per mail : info@aekingahof.nl. website COM : www.christelijkoosstellingwerfsmannenkoor.nl
Omschrijving:

Het Christelijk Ooststellingwerfs Mannenkoor olv. Jacob Hoekstra geeft zondagmiddag 14 mei om 15.00 uur, een middagconcert in Het kerkelijk centrum De Schutse te Appelscha.

In 2018 bestaat het mannenkoor 50 jaar en de leden hebben zich als doel gesteld om op 18 oktober 2018, (de oprichtingsdatum), minstens te bestaan uit 50 leden! Deze doelstelling wordt zeker gehaald, op dit moment bestaat het koor uit 45 enthousiaste leden, en zijn de voorbereidingen van de jubileumconcerten in volle gang. Het concert in Appelscha staat al in het teken van het jubileumjaar!

Sinds 2014 staat het koor onder leiding van Jacob Hoekstra uit Oosterstreek. Jacob zelf is als tenor verbonden aan de Vlaamse Opera en heeft nu de intentie om ook als koordirigent “door te breken”. In de korte tijd dat Jacob Hoekstra het koor dirigeert mogen de resultaten er zijn. Het COM heeft onder zijn leiding een enorme positieve ontwikkeling doorgemaakt die de bezoeker van dit concert zeker zal verrassen.

Er wordt een gevarieerd programma gebracht, naast het koor zullen verschillende solisten zich laten horen. Jan de Ruiter als bassolist, Jan Oostingh, tenorsolist, Theresa Groenwold, hobo, en de begeleiding op het orgel en piano is in handen van Jannie Oostingh.

De Schutse, Vaart ZZ 74 te Appelscha is open vanaf 14.30 uur en het concert begint om 15.00 uur. De Toegang is gratis, bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de gemaakte kosten.
Voor meer informatie kunt u terecht bij : Jan Hofsteenge voorzitter tel. 0516 433 788 of per mail : info@aekingahof.nl. website COM : www.christelijkoosstellingwerfsmannenkoor.nl

Adres:
Kerkelijk centrum De Schutse
Postcode:
8426GA
Plaats:
Appelscha (Boek overnachting in Appelscha)
Dagje uit in Appelscha | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
Gratis

Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.christelijkooststellingwerfsmannenkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van koor.
Telefoon:
0516433788


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-04-18 22:49:46

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar