Christelijke Muziek & Concertagenda

2:12 Central | Jamsessions Huis ter Heide, Utrecht


Naam:
2:12 Central | Jamsessions
Datum:
15 april 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

2:12 Central is de naam van een nieuw muziekproject dat een initiatief is van een aantal bandleden van de adventkerk Huis ter Heide. 2:12 verwijst naar Hebreeën 2:12 wat ten grondslag ligt aan dit muziekproject. Central staat voor hét centrale punt waar muzikanten, zangers en muziekliefhebbers (met of zonder gospel ervaring) bij elkaar komen om samen muziek te maken en/of ervan te genieten.

PROGRAMMA:

Kom om 19.30 uur alvast je stembanden warm maken tijdens de sing-in voor de jamsessie, samen met (een deel van) het praiseteam van Huis ter Heide.

De avond wordt verder gevuld met een inspirerende testimonial, gospelmuziek, improvisaties en er is gelegenheid om te genieten van een gastoptreden van D’Light.

D’Light is een bekend koor binnen de adventkerk, voornamelijk gevormd door jeugdleden van de adventgemeente in Almere. Heb je stiekem altijd al mee willen zingen met ze? Dan is dit je kans, doe met ze mee tijdens één van de jamsessies!

Aarzel niet, neem je mooie stem, je instrument, en/of je (muzikale) vrienden mee en laten we er een fantastische jamsessie ervan maken, waarbij we boven alles de naam van God groot maken.

Wil je liever niet actief deelnemen aan de jamsessie, maar wel genieten van alle talenten die bij elkaar komen? Dan ben je ook van harte welkom!

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Aanmelden voor dit evenement is niet nodig; de entree is gratis. Voor het kopen van hapjes en drankjes raden we je wel aan om contant geld mee te nemen.

Indien je graag je instrument mee wil nemen stellen we het op prijs als je dit minstens een week van te voren laat weten in verband met de organisatie. Zo kunnen we er alles aan doen om je deelname aan de jamsessie te garanderen.

Adres:
Amersfoortseweg 18
Postcode:
3705cx
Plaats:
Huis ter Heide (Boek overnachting in Huis ter Heide)
Dagje uit in Huis ter Heide | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Praiseband


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
https://www.facebook.com/212centralhth/
Email adres:
212centralhth apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van 2:12 Central.
Telefoon:
0619999212


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-03-22 21:33:02

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar