Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Happen naar de Baas Delfstrahuizen, Friesland


Naam:
Cabaret Happen naar de Baas
Datum:
18 juni 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 20.30u
Omschrijving:

Cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden verzorgt op zondagavond 18 juni met zijn show Happen naar de Baas de afsluitende tentdienst van het dorpsfeest van Delfstrahuizen.
De cabaretier hengelt dan naar geluk. Het gaat over je dromen, wensen en verlangens. Over parachutespringen, bungeejumpen, diepzeeduiken en over meer diepere dingen van het leven, zoals je angsten en levensvragen.
In \'Happen naar de Baas\' probeert de cabaretier op allerlei manieren zijn geluk te beproeven. Hij ontdekt uiteindelijk waarom de hoofdpersoon van \'er loopt een man over het water\' de mensheid vergeleek met vissen. Jezus riep immers zijn volgelingen op om \'vissers van mensen\' te worden. Voor de liefhebbers is er na afloop een originele vispas.
In de show zitten verscheidene liedjes die op zijn cd \'Wie ben jij\' staan. Ruurd Walinga is de meest gevraagde christelijke cabaretier van Nederland. ,,Dat kan al gauw, want zoveel zijn er niet en ik ben de goedkoopsteā€¯, zegt hij met zelfspot.
Hij is sinds 1999 actief en heeft twaalf programma\'s waarmee hij de \'blijde boodschap\' overbrengt. Hij heeft ook shows voor kinderen en ouderen. Happen naar de Baas is voor alle leeftijden geschikt. Zijn motto is \'water in wijn\', het eerste wonder dat zijn grote voorbeeld deed: het herstellen van de feestvreugde.

Zie verder: www.waterinwijn.nl
voor contact: 06-23449545

Adres:
feesttent
Plaats:
Delfstrahuizen (Boek overnachting in Delfstrahuizen)
Dagje uit in Delfstrahuizen | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-01-19 13:52:41

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar