Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Happen naar de Baas over liefde Oosternijkerk, Friesland


Naam:
Cabaret Happen naar de Baas over liefde
Datum:
12 februari 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.00u - 20.30u
Omschrijving:

Happen naar de Baas in Oosternijkerk

Cabaretier Ruurd Walinga over liefde en wat je verder nog wil

Oosternijkerk Vlak voor Valentijnsdag komt cabaretier-evangelist Ruurd Walinga uit Leeuwarden naar de Bining om op zondagavond 12 februari enkele belangrijke lessen te geven over de liefde en wat iedereen verder nog wil. Het begint om 19.00 uur.
Hij speelt dan zijn cabaretstuk Happen naar de Baas en doet uit de doeken waarom Jezus zijn toehoorders opriep vissers van mensen te worden. Het is een humoristische zoektocht naar geluk waarin Walinga nu eens geen typetje speelt, zoals in zijn tien andere stukken, maar zichzelf.
De entree is gratis. Dat kan ook, zegt Walinga, omdat hij de meest gevraagde christelijke cabaretier van Nederland is. ,,Ik ben namelijk de goedkoopste.”
In de show zitten verscheidene liedjes die op zijn cd 'Wie ben jij' staan.
In 'Happen naar de Baas' probeert de cabaretier op allerlei manieren zijn geluk te beproeven. Het gaat onder meer over verlangens.
Uiteindelijk ontdekt de cabaretier waarom de hoofdpersoon van 'er loopt een man over het water' de mensheid vergeleek met vissen. Jezus riep immers zijn volgelingen op om 'vissers van mensen' te worden.
Ruurd Walinga probeert verscheidene mensen aan de haak te slaan. Ook al voelt iedereen zich een visje in het water het is verfrissend om eens boven water gehaald te worden, zal de cabaretier bewijzen.
Walinga speelt in allerlei kerken door het hele land, maar ook op scholen en voor jeugdgroepen, kinderen en ouderen. Ook heeft hij enkele shows die hij buiten de kerkelijke kring opvoert. Zo speelt hij met koren en muziekverenigingen en heeft hij een Friese avondvullende show 'Ut en thús'.


Zie verder: www.waterinwijn.nl of www.ruurdwalinga.nl

voor contact: 06-23449545

Adres:
De Bining, Langgrousterwei 7
Postcode:
9137RL
Plaats:
Oosternijkerk (Boek overnachting in Oosternijkerk)
Dagje uit in Oosternijkerk | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-01-09 20:37:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar