Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland


Naam:
Kerstconcert
Datum:
18 december 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16.15u - 18.00u
Omschrijving:

Het Capels Dagkoor o.l.v. Ardjoena Soerjadi nodigt u hierbij van harte uit voor haar Kerstconcert op zondagmiddag 18 december a.s. om 16.15 uur in de Oosterkerk (voorheen De Gaarde) aan De Vallei 2, 2905 NP Capelle aan den IJssel (wijk Oostgaarde). Zaal open om 15.45 uur.
Voor de pauze een schitterend programma met werken van Rameau, Mendelssohn, Schubert, Elgar, Rutter en het Magnificat van Villiers Stanford. Na de pauze maken wij een muzikale reis met kerstliederen uit verschillende landen en doen daarbij Spanje, Frankrijk, Duitsland en Nederland aan om te eindigen in Engeland.
Verder werken mee Charles Vermeer – bariton. Hij zingt liederen van Schumann en Bach. Het geheel wordt op piano begeleid door Jeroen Liedorp, die ook de instrumentale intermezzi voor zijn rekening neemt: o.a. delen uit de Kinderszenen van Schumann en The Harmonious Blacksmith van Händel.

Toegang: € 11,50.
Kaarten verkrijgbaar via de koorleden of te reserveren via info@charlesvermeer.nl of a.valkenier@planet.nl en op 18 december voor aanvang aan de kerk.
De Oosterkerk is goed bereikbaar: eindpunt metro Capelle Terp, daarna 3 minuten lopen, RET bus 31 stopt voor de deur. Zowel direct naast als in de directe omgeving is er parkeergelegenheid.
Komt allen!
In janari starten we weer met de repetities en nieuw repertoire. Met name bassen en tenoren zijn heel erg welkom. U kunt zonder verplichtingen twee repetities bijwonen. Kijk voor informatie op www.capelsdagkoor.nu

Adres:
Oosterkerk (voorheen De Gaarde)
Postcode:
2905NP
Plaats:
Capelle aan den IJssel (Boek overnachting in Capelle aan den IJssel)
Dagje uit in Capelle aan den IJssel | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 11,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.capelsdagkoor.nu
Email adres:
info apenstaartje charlesvermeer.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Capels Dagkoor.
Telefoon:
06-81035722


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-11-26 15:18:55

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar