Christelijke Muziek & Concertagenda

Songwriting School & School of Worship Zeist, Utrecht


Naam:
Songwriting School & School of Worship
Datum:
28 oktober 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10:00u - 16:00u

Omschrijving:

Wil je leren hoe je een goede songtekst kunt maken? Tips voor het schrijven van teksten en muziek? Ook het zingen van je eigen nummer, gebruik van de tekst, tips voor je stemgebruik, de uitspraak en frasering komen allemaal aan bod.

'I believe that Creatives are a vital part of the church. We are the ones that create the response to our God as community, as a family, as the bride of Christ!' Brandon Bee, Oct. 2016

In veel kerken en gemeenten neemt lofprijs en aanbidding een belangrijke plaats in. Soms in de kerkdienst, soms tijdens bijeenkomsten van jongeren, op een jeugdvereniging of andere plek. Deze trainingsdag richt zich op mensen die als aanbiddingsleider actief zijn of die soms de worship begeleiden. Praktisch ingestoken, met veel tips en specifiek voor verschillende instrumenten (o.a. zang, gitaar, drum).

Onder leiding van de ervaren worshipleader en songwriter Brandon Bee gaan we hiermee aan de slag. Brandon is in Amerika een bekende christelijke gospelarties, worshipleader en songwriter. Daarnaast is hij o.a. mede-eigenaar van het christelijke platenlabel Activate Production.

Ook zijn er deze dag deelprogramma's waarin je workshops kunt volgen voor specifieke instrumenten zoals gitaar en percussie. En er is een programma speciaal voor worshipleaders en mensen die regelmatig praise en worship leiden of begeleiden.

Aanmelden voor deze dag (via activatenl@outlook.com) is verplicht voor 22 oktober in verband met een maximum aan het aantal deelnemers (vol is vol). Toegangsprijs voor de dag is €10 (inclusief koffie, thee en een lunch, op de dag zelf te betalen). Voor meer informatie en om aan te melden: activatenl@outlook.com

Adres:
de Wittenberg, Krakelingweg 10
Postcode:
3707HV
Plaats:
Zeist (Boek overnachting in Zeist)
Dagje uit in Zeist | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.activatenl.nl
Email adres:
activatenl apenstaartje outlook.com
Meer concerten:
Alle concerten van Activate NL.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-10-14 16:28:41

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar