Christelijke Muziek & Concertagenda

Herfstconcert Nieuwpoort, Zuid-Holland


Naam:
Herfstconcert
Datum:
15 oktober 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Projectkoor Oriolus geeft op zaterdag 15 oktober a.s. een herfstconcert in de Hervormde kerk in Nieuwpoort.
Het koor zingt werken van zowel “de klassieken” als van moderne componisten, van Beethoven, Händel, Rutter, Fettke en Stainer. De diversiteit van deze componisten zorgt voor een afwisselend programma met verschillende muziekstijlen. De muziek die we brengen laat zich het beste uitvoeren in de kerk. Daar waar in Woord en muziek de grootheid van God en de afhankelijkheid van ons mensen wordt doorgegeven. Dáár wil Oriolus zijn.
De heldere en frisse klankkleur, de (bijna) professionele kwaliteit en uitstraling èn uiteraard de goede verstaanbaarheid van de gezongen teksten zijn kenmerkend voor Oriolus.
Het koor staat deze avond onder de muzikale leiding van Martin van Heerde. Medewerkers aan deze avond: Kees Alers (dwarsfluit) , Jan Verweij (orgel) en Jan Willem van Delft (piano). Stuk voor stuk topmusici die, samen met het koor, voor een erg muzikaal concert zullen zorgen. Voeg daar bij de goede akoestiek van de Hervormde Kerk en het kan niet anders dan een geweldige avond worden!
Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar à € 10,- bij Van der Vlist Woninginrichting, Hoogstraat 61 in Nieuwpoort en bij kapsalon Zeger Colijn,Dirk IV-plein 9, Hoornaar, bij de koorleden en via de website www.projectkoororiolus.nl Aan de deur zijn de kaarten € 12,50 per stuk. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Met een CJP-/studentenpas kost een kaart € 7,50.

Adres:
Binnenhaven 19A
Postcode:
2965 AB
Plaats:
Nieuwpoort (Boek overnachting in Nieuwpoort)
Dagje uit in Nieuwpoort | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.projectkoororiolus.nl/
Email adres:
westlandwst apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Projectkoor Oriolus.

Kaarten:
€ 10,00 in de voorverkoop

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-09-23 12:23:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar