Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Jongerenkoor Jigdaljahu Amersfoort, Utrecht


Naam:
Concert Jongerenkoor Jigdaljahu
Datum:
12 oktober 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Op woensdag 12 oktober is er in Amersfoort een bezinningsconcert met het Christelijk Jongerenkoor Jigdaljahu, onder leiding van Bert Noteboom. De avond wordt georganiseerd door Christenen voor Israël in de Sint-Joriskerk, Hof 1 in het centrum van Amersfoort. De aanvang is om 20.00 uur. Toegang is vrij, iedereen is van harte welkom.

Bezinning
Juist in deze tijd waarin onze levens en alle kranten bol staan van oorlogen, conflicten en pijn, is het belangrijk om soms afstand te nemen van de hectiek en stil te staan bij het Woord van God. En dat Woord spreekt over eeuwige trouw, over alles-overwinnende liefde, over Gods prachtige heilsplan met deze wereld. Een vast geloof dat we als christenen met het Joodse volk mogen delen. Het hele Joodse volk verootmoedigt zich op 11 en 12 oktober tijdens de Grote Verzoendag. Op het bezinningsconcert in Amersfoort hoopt ds. Henk Poot samen met u stil te mogen staan bij het fundament van ons geloof.

Jigdaljahu
Het Christelijk Jongerenkoor Jigdaljahu behoort al jaren tot de bekendste koren in Nederland. Het koor staat onder de bezielende leiding van Bert Noteboom en heeft tot doel om het rijke evangelie van Gods liefde en genade te bezingen. Jigdaljahu staat bekend om haar kwaliteit van zingen en haar dynamische manier van tekstvertolking. Het koor bestaat uit ongeveer 120 jongeren in de leeftijd van 14 tot 35 jaar. De betekenis van Jigdaljahu is ‘Groot is de Heer’. Het koor wordt muzikaal begeleid door Marco den Toom op het orgel en Lennart Moree aan de piano.

Adres:
St. Joriskerk, Hof 1
Postcode:
3811CJ
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Jongerenkoor en Orgel


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.christenenvoorisrael.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Jongerenkoor Jigdaljahu.
Telefoon:
033-2458824


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-09-16 12:40:01

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar