Christelijke Muziek & Concertagenda

Martin Smith en band Veenendaal, Utrecht


Naam:
Martin Smith en band
Datum:
17 maart 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u

Omschrijving:

Martin Smith (voormalig zanger van Delirious) geeft met zijn band een spetterend concert in Veenendaal. Martin Smith heeft een onuitwisbare stempel op de wereld van de aanbiddingsmuziek gedrukt. Hij schreef liederen als ‘I Could Sing Of Your Love Forever’ en ‘Majesty’ die dankzij Delirious de wereld over gingen.

Soms eindigen dingen anders dan verwacht: dit geldt zeker ook voor Martin Smith. Na twee decennia lang een microfoon vast te hebben gehouden en menigten uit hun dak te laten gaan met de populaire band Delirious? stopte hij als leadzanger in 2009. Een geweldig avontuur met (onder meer) Dove Awards en Grammy nominaties tot gevolg leek daarmee definitief afgesloten.

Smith schreef vele geliefde aanbiddingsliederen. Daarnaast heeft hij met CompassionArt aanbiddingsleiders van over de hele wereld samengebracht om hun tijd en talent gratis beschikbaar te stellen. De drive voor dat werk komt vanzelf bij de zanger: hij roept mensen op om een ‘stem’ te worden voor hen die geen stem hebben. Vandaag de dag ligt er weer een nieuw, moedig, fris en spannend avontuur voor zijn voeten, een avontuur dat hem in maart naar Veenendaal brengt.

Zaal open vanaf 19.00 uur, het betreft een concert met zitplaatsen.

Adres:
De Basiliek
Postcode:
3905KW
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
€ 21,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Meer concerten:
Alle concerten van Martin Smith.

Kaarten:
http://www.truetickets.nl/e/10320/martin-smith-en-band-veenendaal

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-09-06 11:02:20

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar