Christelijke Muziek & Concertagenda

Visserijconcert Harderwijk, Gelderland


Naam:
Visserijconcert
Datum:
27 augustus 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.00u - 22.00u
Omschrijving:

Op zaterdag 27 augustus 2016 vindt er in de Grote Kerk van Harderwijk een Visserijconcert plaats. Een concert waarbij de visserij van Harderwijk centraal staat. Bekende Harderwijkers zullen die avond op een bijzondere wijze de visserij belichten. Daarnaast zal het geheel worden omlijst met bijzondere koor- en samenzang.

Uniek is het Urker Mannenkwartet onder leiding van Gerwin van der Plaats (onder andere dirigent van het Mannenkoor Door Eendracht Verbonden Kampen). Zij zullen in originele Urker kledendracht optreden. Het ensemble kent landelijke bekendheid en zal uitgebreid te horen zijn tijdens dit concert.

Naast het Urker Mannenkwartet zullen De Aalzangers uit Harderwijk ook aanwezig zijn. Dit unieke visserskoor van Harderwijk, onderleiding van Henny van Gilst, mag niet ontbreken. Voor de traditionele mannenkorensound komt het Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe uit Voorthuizen. Dit grote mannenkoor, onder leiding van Adriaan Bruinink, zal deze avond een prachtig breed mannenkoorrepertoire laten horen.

Gelre Brass Harderwijk verzorgt samen met Wilma Schouten op de vleugel en Gerwin van der Plaats op het Bätz-orgel de muzikale begeleiding van de koren en de muzikale intermezzo’s.

Het belooft een bijzonder, gedenkwaardig en mooi programma te worden. Een avond die u niet mag missen.
Het concert wordt gehouden voor de Stichting Vischafslag Harderwijk. De volledige winst van het concert zal ten bate komen voor deze stichting, die staat voor het behoud van de visserij in Harderwijk (botters, visafslag, etc.). Kortom u steunt hiermee een goed doel. Door uw steun krijgt u er gelijk een mooie en onvergetelijke avond voor terug.

Het concert wordt gegeven in de Grote Kerk van Harderwijk op zaterdag 27 augustus 2016. Aanvang 19.30 uur en de kerk is om 19.00 uur open.

Kaarten voor dit unieke concert kosten € 5,00 per stuk. Mede dankzij vele bedrijven uit Ermelo en Harderwijk kan de entree laag worden gehouden.

Voorverkoop adressen zullen zijn IJssalon Everto Harderwijk en Vishandel & Palingrokerij Dries van den Berg Harderwijk. U kunt uw kaarten ook reserveren via het e-mailadres: visserijconcert@gmail.com.

Voor meer informatie over het concert kan u ook een mail sturen naar voorgenoemd e-mailadres.

De organisatie hoopt dat vele bezoekers de weg naar de Grote Kerk in Harderwijk weten te vinden voor dit unieke concert, waarbij hopelijk een nieuwe traditie wordt ingezet.

Adres:
Kerkplein Grote Kerk
Postcode:
3841EC
Plaats:
Harderwijk (Boek overnachting in Harderwijk)
Dagje uit in Harderwijk | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Meerdere koren
Anders:
Visserij Harderwijk

Uitvoerenden:
Urker Mannenkwartet, o.l.v. Gerwin v.d. Plaats

De Aalzangers Harderwijk, o.l.v. Henny van Gilst

Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe Voorthuizen, o.l.v. Adriaan Bruinink

Gelre Brass Harderwijk, o.l.v. Adriaan Bruinink

Wilma Schouten - Vleugel
Gerwin v.d. Plaats - Bätz Orgel

Entreeprijs volwassenen:
€ 5,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.gelrebrass.nl
Email adres:
visserijconcert apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Urker Mannenkwartet.

Kaarten:
Verkrijgbaar bij IJssalon Everto en Vishandel & Palingrokerij Dries van den Berg, beide in Harderwijk gevestigd.

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-07-20 16:09:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar