Christelijke Muziek & Concertagenda

A Summer Time Out Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland


Naam:
A Summer Time Out
Datum:
18 juni 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Op zaterdag 18 juni 2016 geeft Gospelkoor Share uit Ridderkerk een knallend zomeravond concert in Nieuwerkerk aan de IJssel “A SummerTime Out”.
Muzikaal worden wij begeleidt door The Feen Brothers . Het geheel staat onder de bezielende leiding van onze dirigent Harm Jan Schenkel.
Het repertoire bevat Gospel nummers die door de jaren heen door het koor ten gehore zijn gebracht en die uitnodigen om mee te zingen.

The Feen Brothers ( gebroeders Van der Feen) behoren al jaren tot de top van de Nederlandse jazz en maakten individueel deel uit van een breed scala aan nationale en internationale top formaties zoals het Metropole Orkest, Toots Thielemans Quartet en Caro Emerald.
Tijdens dit zomeravond concert spelen zij een Dave Brubeck Tribute. Deze jazzcomponist is vooral bekend van Take Five en Blue rondo a la Turk. Zijn bekendste albums zijn geconcentreerd rond de titel “Time Out” En als laatste is er natuurlijk de onvermijdelijke knipoog naar Summertime, één van de bekendste jazzstandards ooit van de Gershwin ‘brothers’.
Het beloofd dus een spetterende avond te worden!
Wij zouden het fijn vinden jullie te ontmoeten in de GKV “ De Lichtkring” , De Dreef 1 te Nieuwerkerk aan de IJssel. Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open om 19.30 uur.
Toegangsprijs is € 7,50 inclusief een consumptie.
Kaarten reserveren? Dat kan via kaartverkoop@gospelkoor-share.nl of verkoop aan de deur.
Tot zaterdag 18 juni.

Adres:
Dreef 1
Postcode:
2912 EC
Plaats:
Nieuwerkerk aan den IJssel (Boek overnachting in Nieuwerkerk aan den IJssel)
Dagje uit in Nieuwerkerk aan den IJssel | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
€ 7,50


Internetadres:
http://www.gospelkoor-share.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Share.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-05-13 10:47:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar