Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert oratorium 'Jezus op aarde' in Elburg Elburg, Gelderland


Naam:
Concert oratorium 'Jezus op aarde' in Elburg
Datum:
9 oktober 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u

Omschrijving:

In juni heeft de talentvolle Wilbert Magré speciaal een koor samengesteld van acht sopranen, acht alten, vier tenoren en vier bassen voor het Nederlandse oratorium ‘Jezus op aarde’. Met deze ervaren zangers heeft hij in juni twee geslaagde concerten gegeven in Doornspijk en Lunteren. Wegens het grote succes van de vorige concerten is er op vrijdag 9 oktober in de Grote Kerk te Elburg nog een extra concert gepland. De aanvang is 20.00 uur.

Bekende Bijbelverhalen uit de vier evangeliën worden vertolkt door dit Nederlandse werk. De muziek van dit stuk is geschreven door Marco den Toom en de teksten zijn van Ria Borkent. Het koor wordt begeleid door Wilbert Magré zelf op de piano. Ook werken mee: Hans Scherphof (spreekstem), Wim Magré (orgel), Gerben Doorn (trompet) de violisten Hilliene Vandermeer, Hannah Oudijn en Margo Stouwdam, celliste Joanne van der Schoor en Erica Vogel (dwarsfluit).

Toegangskaarten zijn deze avond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen EUR 10,- en kinderen t/m 15 jaar EUR 7,50. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via www.wilbertmagre.nl. Volwassenen betalen dan EUR 7,50 en kinderen t/m 15 jaar EUR 5,-.

Adres:
Grote Kerk
Postcode:
8081CL
Plaats:
Elburg (Boek overnachting in Elburg)
Dagje uit in Elburg | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Oratorium (meer Oratorium)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.wilbertmagre.nl
Email adres:
info apenstaartje wilbertmagre.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Magré & Magré.
Telefoon:
0525-685413

Kaarten:
Reserveren met korting via: www.wilbertmagre.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-09-21 22:03:55

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar