Christelijke Muziek & Concertagenda

Kinderconcert met Reni & Elisa Voorthuizen, Gelderland


Naam:
Kinderconcert met Reni & Elisa
Datum:
10 augustus 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:15u

Omschrijving:

Op maandagavond 10 augustus geven Reni & Elisa Krijgsman een kinderconcert op camping 't Beloofde Land. Het concert begint om 19:00 uur en is geschikt voor kinderen in de leeftijf van 4 t/m 12 jaar. Tijdens deze concerten wordt er met de kinderen gezongen, is er interactie met de kinderen en zal Reni een mooi bijbelverhaal vertellen. Hun kinderen, Michelle en Dewi Krijgsman, zingen tijdens het concert gezellig mee!

"...Mensen bemoedigen door (h)erkenning te geven aan allerlei facetten in de relatie met God en waaruit Gods betrokkenheid en zorg bij mensenlevens blijkt..." Reni is van beroep leerkracht in het basisonderwijs en Elisa is beroepsmusicus. Ze kennen elkaar toen ze 9 en 11 jaar waren. Sinds 1999 treden ze veelvuldig samen op. Met grotendeels eigen geschreven Nederlandstalige nummers en hartverwarmende relaxte popmuziek in de stijl van oa. Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis etc..

In 2007 verscheen hun 4e album, getiteld "Laat het zien", met daarop ook een 4-tal live uitvoeringen van hun bekendste liedjes. Al hun liedjes zijn Nederlandstalig, veelal door hun zelf geschreven, maar ook in samenwerking met andere liedschrijvers zoals b.v. Elly & Rikkert Zuiderveld en Marcel Zimmer.

Adres:
Bosweg 17
Postcode:
3781NG
Plaats:
Voorthuizen (Boek overnachting in Voorthuizen)
Dagje uit in Voorthuizen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.beloofde-land.nl/programma/optredens-sprekers
Email adres:
kantoor apenstaartje beloofde-land.nl
Meer concerten:
Alle concerten van 't Beloofde Land.
Telefoon:
0342472942


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-03-12 13:40:43

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar