Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert met Hanne de Vries Voorthuizen, Gelderland


Naam:
Concert met Hanne de Vries
Datum:
30 juli 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u

Omschrijving:

Op donderdag 30 juli om 20:00 geeft Hanne de Vries een concert in de grote zaal van camping 't Beloofde Land. Er wordt een entreeprijs gevraagd. Kaarten zijn binnenkort online verkrijgbaar via deze website, of te koop aan de deur van de grote zaal.

Het is duidelijk: Hanne de Vries (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij heeft een eigen band en zong al op verschillende grote festivals, waaronder Opwekking, waar hij in 2012 en 2013 in de jongerentent voor zo'n 10.000 mensen aanbidding leidde. In 2013 leidde hij, als onderdeel van de worshipband, voor het eerst aanbidding op de EO-Jongerendag in het Gelredome. Ook kun je hem kennen van Soul Survivor (hij zong op de laatste cd 'Niet van Hier').

In 2010 kwam zijn debuutalbum White Flag uit en in 2012 bracht Hanne zijn tweede album uit, getiteld Face to Face. Dit album is een live worshipcd vol aanbiddingsliedjes. Hanne: "Ik heb geprobeerd liederen te schrijven en te verzamelen waarmee we met heel ons hart God onze Schepper kunnen aanbidden. Ik hoop dat mensen Hem door middel van mijn cd kunnen ontmoeten." In 2013 bracht Hanne zijn eerste Nederlandstalige EP uit, Toegewijd. Ook dit album wordt erg goed ontvangen. Iemand schreef: "Dank je voor de goede muziek die je maakt. De kracht, echtheid, eerbied en schoonheid in je muziek is zo groot, dat de liefde van God er langzaam door doordringt in mijn hart."

Hanne leidt aanbidding door het hele land, van Vriezenveen tot Mijdrecht, van Ermelo tot Rotterdam, in jeugdkerken, op festivals en natuurlijk in zijn eigen gemeente in Utrecht, waar hij woont, samen met zijn grote liefde met wie hij in 2009 trouwde. Hannes stijl van aanbidding wordt erg positief ontvangen: hij is echt en oprecht, hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren. Hanne: "De ontspannen manier waarop ik op het podium sta, helpt mensen zich op hun gemak te voelen en hun hart te zingen voor God. De sfeer is veilig en men hoeft zich niet beter voor te doen dan men is, want dat doe ik ook niet." Als je wilt dat Hanne de aanbidding in jouw (jeugd)kerk komt leiden, neem dan contact op.

Al op hele jonge leeftijd blijkt dat Hanne erg van muziek houdt. Als klein jongetje vermaakt hij zich met LP's uit de hoezen halen, een veiligheidsspeld eten en zichzelf in slaap zingen. Als hij anderhalf jaar is, schrijft zijn moeder over Hanne: "Vaak gaat hij zomaar even zingen (...). Ben benieuwd of er later nog wat uitkomt, van die muzikaliteit." Op zijn achtste is Hanne groot fan van Larry Norman: hij richt met vriendjes zelfs een fanclub op. Voor zijn tiende verjaardag krijgt hij zijn eerste gitaar. Ook gaat hij dan op elektrische gitaarles. Hij heeft vervolgens zes jaar les op de muziekschool te Doetinchem en doet daar de nodige podiumervaring op. In die tijd wordt ook de band Haze geboren, waar Hanne ruim vier jaar lang deel van uitmaakt. Vrijwel elke kroeg in de Achterhoek wordt plat gespeeld met deze band, met als hoogtepunt het winnen van de Clash of the Coverbands in Paradiso in 2004. Vanaf zijn achttiende begint Hanne met aanbidding leiden, in zijn eigen kerk, maar ook op vele andere plekken en in de zomermaanden op camping De Betteld. Hij ontdekt hier dat aanbidding leiden zijn passie is, en in 2010 besluit hij fulltime muzikant te worden.

Adres:
Bosweg 17
Postcode:
3781NG
Plaats:
Voorthuizen (Boek overnachting in Voorthuizen)
Dagje uit in Voorthuizen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 7,50


Internetadres:
http://www.beloofde-land.nl/programma/optredens-sprekers
Email adres:
kantoor apenstaartje beloofde-land.nl
Meer concerten:
Alle concerten van 't Beloofde Land.
Telefoon:
0342472942


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-03-12 13:38:05

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar