Christelijke Muziek & Concertagenda

ZO Gospel Choir 5th Anniversary Concert Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
ZO Gospel Choir 5th Anniversary Concert
Datum:
5 april 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.30u - 23.15u
http://youtu.be/4_1FmF9AmrA?t=45s
Beluister geluidsfragment
Beluister geluidsfragment #2
Omschrijving:

Zondag 5 april 2015 laat ZO! Gospel Choir poptempel Paradiso wederom op haar grondvesten schudden. Het beste Black Gospel Choir van Nederland begeleid door hun 6-koppige live band in combinatie met de diva’s Berget Lewis en Shirma Rouse staan garant voor een muzikaal spektakel met internationaal allure. Na het overdonderende succes van "ZO! Gospel Choir in Concert" in 2014, in een stijf uitverkocht Paradiso, is eerste paasdag nu de dag waarop ZO! Gospel Choir haar 5-jarig bestaan viert.

De muzikale stijl van ZO! Gospel Choir valt het best te omschrijven als een aanstekelijke mix van swingende Black Gospel en de cross-overs die dit genre maakt met Pop, Soul en Rnb. Smakelijke ingrediënten voor een meeslepende muzikale beleving die eerste paasdag tot een onvergetelijke dag zullen maken.

ZO! Gospel Choir is inmiddels uitgegroeid tot het meest gevraagde koor van Nederland en heeft het podium gedeeld met internationale sterren als "Sam Smith", "Whoopi Goldberg" en "Oleta Adams" maar ook nationaal timmeren ze flink aan de weg. Zo is er opgetreden met het bekroonde "Metropole Orkest", de "New Cool Collective" en "The Jazz Orchestra of the Concertgebouw". Samen met "Hadewych Minis" en de beste singer-songwriter van 2012 "Nielson" hebben zij in 2014 schitterende studioprojecten afgeleverd maar zijn ze ook met hun "signature sound" te horen op de concert CD/DVD van de "Ladies of Soul" (Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer) in het nummer "I’ll be there". Met zangeres, tekstschrijfster en model Giovanca Ostiana namen zij speciaal voor "Wereldmeisjesdag" van de Verenigde Naties, op verzoek van Plan Nederland, een speciale remake van het nummer "Come Around" op met een bijhorende videoclip.

Het ZO! Gospel 5th Anniversary Concert, op zondag 5 april 2015 (Eerste paasdag) aanvang 19.30 uur in Paradiso, is een hartverwarmende muzikale rondreis die je meeneemt door de wereld van Gospel, RnB en Soul muziek en de cross-overs die deze muziekstijlen met elkaar maken. Spring aan boord van de "ZO! Train", "fasten your seatbelt" en geniet van een wervelende muziekshow met fantastische gastartiesten.

ZO! Gospel Choir 5th Anniversary Concert, pure topkwaliteit van vaderlandse bodem en een waar feest voor de echte muziekliefhebber.

Adres:
Weteringschans 6 - 8
Postcode:
1017 SG
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Ensemble


Entreeprijs:
€ 18,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
Vooraf contact opnemen met Paradiso
Weer:
Overdekt
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.zogospelchoir.com
Email adres:
info apenstaartje zogospelchoir.com
Meer concerten:
Alle concerten van ZO! Gospel Choir.
Telefoon:
+31641901584


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-02-15 11:50:55

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar