Christelijke Muziek & Concertagenda

Anna den Hertog-Karpenko Katwijk aan Zee, Zuid-Holland


Naam:
Anna den Hertog-Karpenko
Datum:
1 augustus 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
12:30u - 13:30u
César Franck Choral nr. 2 in b kl.t. (1890) (1822-1890) Olivier Messiaen “La Nativité du Seigneur” (1935): (1908-1992) - Les Bergers - Dieu parmi nous
Omschrijving:

Anna den Hertog-Karpenko (Moskou/Den Haag) studeerde klavecimbel en orgel aan het Staats Conservatorium in Moskou bij Alexey Parshin en Olga Martynova. Ze won verschillende prijzen op internationale concoursen. Anna treedt regelmatig op als soliste en als begeleider. Zij maakte deel uit van de ensembles ‘Hermitage Group’ en ‘Pratum Integrum’, waarmee zij als soliste 7 CDs opnam. Anna heeft meermaals zitting genomen in de jury van jeugdcompetities. Zij volgde masterclasses bij o.a. Guy Bovet, Jean Guillou, Lorenzo Ghielmi en Martin Haselböck. Zij was docente voor orgel in Moskou en organiseerde het eerste Jeugd Orgelfestival in Tallinn (2012) alsmede masterclasses en concerten in Scheveningen in 2013; onder haar leerlingen zijn veel laureaten van jeugdcompetities. Zij assisteerde bij de organisatie van masterclasses voor jonge organisten uit Rusland op het Bachfestival Dordrecht 2014. Zij is een van organisten in de Pauluskerk en Pro Rege in Rotterdam. In 2014 speelde zij soloconcerten in o.a. de Laurenskerk te Rotterdam, de St. Catharijnekerk te Brielle, de Oude Kerk te Delft, de Oude Kerk te Scheveningen en in Tallinn Estland). Momenteel volgt Anna een Master-opleiding orgel aan Codarts (Rotterdams Conservatorium) bij Ben van Oosten.

Adres:
Voorstraat 79
Postcode:
2225EM
Plaats:
Katwijk aan Zee (Boek overnachting in Katwijk aan Zee)
Dagje uit in Katwijk aan Zee | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Klassiek
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Lunchconcert


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
ITS-symbool:
Nee
Invalidentoilet:
Nee
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.orgelomite-nieuwekerk-katwijk.nl
Email adres:
secretariaat apenstaartje orgelomite-nieuwekerk-katwijk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Stichting Orgelomite Nieuwe Kerk Katwijk aan Zee.
Telefoon:
0683173008


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-02-02 21:29:31

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar